Nový trailer na Scarlet Nexus, hra vyjde příští rok v létě

novinka  2
Martin Šmíd, 12. 12. 2020 12:33
Herní vydavatel Bandai Namco připravuje pro současné i next-gen konzole akční hru Scarlet Nexus, která zatím vypadá ze všech ukázek docela dobře. Nyní bylo oznámeno, že hra vyjde v létě příštího roku, navíc jsme se dočkali i nového traileru s dalšími podrobnostmi. Vše naleznete níže v novince.

Popisek z tiskové zprávy

Nepřátelská stvořeni pojmenovaná "Others" sestoupila z nebe do světa, kde jsou lide propojeni skrze mozkovou aktivitu. Lidstvu hrozí od příšer vyhubení, a tak se zbytky lidstva shromáždily do velkých opevněných měst. Jedním z nich je město New Himuka, které je bráněno speciální skupinou bojovníků s názvem Other Suppression Force (OSF). Vydejte se na cestu členů OSF Yuito Sumeragi a Kasane Randall, jenž jsou dvě hratelné postavy každý se svou speciální sadou bojových dovedností. Příběh hry lze sledovat ze strany Yuita, ale také z pohledu Kasane, což přináší dva různé zážitky.

Obě postavy budou těžit z podpory členů odboje OFS, jenž jsou poslední obranou linií lidstva. Všichni rekruti OFS mají speciální a specifické schopnosti, které si Kisane a Yuito mohu propůjčit a díky tomu nabízejí více herních možností, které spojují všechny dohromady.                         

Zdroj: Tisková zpráva

Scarlet Nexus

ps4xoneps5xsx
Bandai Namco, Bandai Namco
Datum vydání hry:
25. 6. 2021
Žánr:
RPG, Adventura
KARTA HRY

Komentáře