Nový trailer na Resident Evil Village, datum vydání a multiplayerová hra Resident Evil: Re-Verseh

novinka  67
Martin Šmíd, 21. 1. 2021 23:08
Capcom v minulém roce po měsících spekulací oznámil akční survival hororovou hru Resident Evil Village, která přímo navazuje na předchozí díl. „Několik let po hrůzných událostech oceňované hry Resident Evil 7 biohazard se rozvíjí zbrusu nový příběh, v němž Ethan Winters se svou manželkou Miou žijí pokojný život na novém místě a oproštění od svých bývalých nočních můr. Zatímco společně budují svůj nový život, postihne je další tragédie,“ stojí v popisku. Na dnešek byla naplánována speciální prezentace, během níž jsme viděli nové záběry z hraní, dočkali jsme se nového traileru i informací.

Platformy a datum vydání

Capcom  dnes během prezentace oznámil, že hra Resident Evil Village bude dostupná nejen na dříve oznámené platformy PlayStation 5, Xbox Series X/S a PC, ale také PlayStation 4 a Xbox One. Pokud si koupíte hru na současné platformy, budete moci následně bezplatně upgradovat.

Hra Resident Evil Village bude dostupná celosvětově 7. května letošního roku.

Na konzoli PlayStation 5 bude dostupná exkluzivní demoverze

Capcom dnes během prezentace oznámil exkluzivní PlayStation 5 demoverzi The Maiden, která bude dostupná už dnes.  

  • Demoverze Maiden není součástí hlavního příběhu hry Resident Evil Village, odehrává se v odlišnou dobu. 
  • Hlavním hrdinou není Ethan
  • V demoverzi můžete najít řadu odkazů na Resident Evil Village. 
  • Podporuje ray-tracing a 3D audio

Během jara vyjde druhá demoverze, která bude prezentovat hru samotnou a bude dostupná pro všechny platformy. The Maiden demoverze zůstane exkluzivní pro PlayStation 5 díky spolupráci Capcomu a Sony. 

Edice hry a bonusy za předobjednávku

Hru je možné předobjednat už od dnešního dne, přičemž dle stanoveného termínu vydání na ní už moc dlouho čekat nebudeme. K dostání bude v následujících edicích.

Nový trailer a gameplay ukázka z PlayStation 5 verze


Capcom oznámil Resident Evil: Re-Verse

Capcom dnes oznámil během své prezentace multiplayerovou hru Resident Evil: Re-Verse pro PlayStation 4 a Xbox One, s níž bude chtít oslavit 25. výročí Resident Evil série, přičemž bude obsahovat řadu oblíbených hrdinů i padouchů. Hra Resident Evil: Re-Verse bude dostupná zdarma pro všechny hráče, kteří si zakoupí Resident Evil Village. 


Zdroj: Tisková zpráva

Resident Evil Village

ps4xoneps5xsx
Capcom, Capcom
Datum vydání hry:
7. 5. 2021
Žánr:
Střílečka, Adventura
KARTA HRY
9/10

Komentáře