Nový trailer na hru The Last of Us Part II

novinka  172
Martin Šmíd, 6. 5. 2020 16:00
Vývojáři ze studia Naughty Dog před malou chvilkou vypustili nový trailer na svoji netrpělivě očekávanou akční hru The Last of Us Part II, který ukazuje hlavně gameplay záběry. Podívat se na něj můžete níže v novince. „Pět let po své nebezpečné cestě přes postpandemické Spojené státy se Ellie a Joel usadili v Jacksonu ve státě Wyoming. I přes neustálou hrozbu útoku nakažených nebo jiných zoufalých přeživších žijí v klidu a míru ve vzkvétající komunitě těch, kteří přežili. Poté, co je mír narušen násilnou událostí, se Ellie vydává na nelítostnou cestu za spravedlností ve snaze uzavřít tuto kapitolu svého života. Jednoho po druhém loví ty, kteří jsou za tuto událost zodpovědní, a musí čelit zničujícím fyzickým i emocionálním následkům svých činů,“ stojí v popisku hry. The Last of US Part II vychází 19. června exkluzivně pro konzoli PlayStation 4. U nás bude dostupná s českými titulky.

Několik posledních týdnů bylo rušných a díky novému datu vydání a dokončenému vývoji The Last of Us Part II jsme nyní jen něco málo přes měsíc od data vydání 19. června 2020. Abych pravdu řekl, je to neskutečný pocit. Tento projekt představuje nejen roky tvrdé práce a vášně od všech tady v Naughty Dog, ale pokračování cesty, která začala s Ellie, Joelem a každým z vás před sedmi lety. I přes těch několik zvratů jsme šťastní, že jste s námi prožívali každý krok. Vaše nadšení a podpora znamená mnoho pro všechny zde ve studiu.  

Jsme v poslední fázi, než dorazí do vašich rukou The Last of Us part II a těšíme se, že se s vámi nyní můžeme podělit o úplně nový Story Trailer, který vám poskytne krátký náhled na další kapitolu příběhu Ellie a Joela. Koukněte na to!

Neil Druckmann, Director, The Last of Us Part II

Trailer

Prosíme čtenáře, aby se v diskuzi opět vyvarovali spoilerů či různých náznaků a nekazili zážitek ze hry ostatním. 

Zdroj: Tisková zpráva

The Last of Us: Part II

ps4
Sony Interactive Entertainment, Naughty Dog
Datum vydání hry:
19. 6. 2020
KARTA HRY
10/10

Komentáře