Nový trailer na akční RPG hru Elden Ring, známe datum vydání - UPDATE

novinka  85
Martin Šmíd, 10. 6. 2021 21:48
Na závěr dnešní prezentace Summer Game Fest 2021 byl puštěn vůbec první gameplay trailer očekávané akční RPG hry Elden Ring studia From Software, která byla poprvé oznámena před dvěma lety. Trailer ukázal pohlcující nový svět, který pomáhal studio vytvořit spisovatel George R.R. Martin, ale také souboje s řadou nepřátel i velkých bossů ve stylu Souls her. Na úžasný trailer se podívejte níže v novince, do komentářů nám určitě napište své dojmy. Hra Elden Ring vyjde 21. ledna příštího roku pro PC a konzole PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox One a Xbox Series X/S.

Informace z tiskové zprávy

  • Elden Ring, vyvinutý společností FromSoftware Inc. a produkovaný společností Bandai Namco Entertainment Inc. je fantasy akční RPG a dosud největší hra společnosti FromSoftware, odehrávající se ve světě plném tajemství a nebezpečí.
  • Procházejte dechberoucím světem pěšky nebo na koni, sami nebo online s ostatními hráči, a plně se ponořte do travnatých plání, dusivých bažin, hor, hradů a dalších velkolepých míst v měřítku, jaké dosud nebylo v titulu od FromSoftware k vidění.
  • Odhalte tajemství moci prstenu Elden. Setkejte se s postavami s vlastní jedinečnou motivací, kteří vám pomáhají nebo brání v postupu, ale také s děsivými tvory.
  • Vytvořte si postavu v propracovaném akčním RPG od společnosti FromSoftware a určete si svůj herní styl experimentováním s širokou škálou zbraní, magických schopností a dovedností, které najdete po celém světě.
  • Vrhněte se do boje, likvidujte nepřátele jednoho po druhém pomocí utajení nebo si dokonce zavolejte na pomoc spojence. Při rozhodování, jak přistupovat k průzkumu a boji, máte k dispozici mnoho možností.
  • Elden Ring nabídne rozsáhlou fantasy krajinu se spoustou propracovaných dungeonů.

"V ELDEN RING jsme využili všechny naše zkušenosti z temné fantazie a akčních RPG z celé série DARK SOULS, abychom vytvořili odvážnou evoluci žánru," řekl Hidetaka Miyazaki, ředitel FromSoftware, "vytvořili jsme bohatý svět s ohromujícím měřítkem, založený na legendách napsaných přímo pro hru Georgem R. R. Martinem. ELDEN RING je svět plný tajemství a nebezpečí, připravený k prozkoumání a objevování, plný dramat, ve kterých se různé postavy chlubí svými postranními motivy. Upřímně doufáme, že si to užijete na vlastní kůži."

"Jsem velmi šťastný a nadšený, že mohu oznámit datum vydání ELDEN RING, nové hry vytvořené panem Miyazaki a panem Georgem R.R. Martinem, dvěma tvůrci, které opravdu obdivuji. Hra má vášnivou fanouškovskou základu po celém světě." přidal Yasuo Miyakawa, prezident a generální ředitel společnosti BANDAI NAMCO Entertainment Inc. "Budeme pokračovat ve vývoji ELDEN RING nejen jako hry, ale i dalších oblastí, abychom našim fanouškům po celém světě poskytli kouzlo tohoto titulu. Těšíme se na vaši podporu."

Další informace od IGN

  • Hra bude mít dynamický denní a noční cyklus, dokonce i počasí
  • Pokud si koupíte PS4 nebo Xbox One verzi, budete moci zdarma upgradovat na PS5 a Xbox Series X/S verzi

Nový trailer

Zdroj: Tisková zpráva

Elden Ring

ps4xoneps5xsx
Bandai Namco, FromSoftware
Datum vydání hry:
25. 2. 2022
Žánr:
RPG
KARTA HRY
10/10

Komentáře