Nové ukázky z akční hry Death Stranding

novinka  112
Martin Šmíd, 19. 8. 2019 22:08
Už několik dní bylo avizováno, že se letošního ročníku herní výstavy Gamescom bude účastnit i uznávaný herní vývojář Hideo Kojima, který na ní bude prezentovat svoji novou akční hru Death Stranding. Ta vychází už začátkem listopadu pro konzoli PlayStation 4, takže je opravdu na čase, abychom se o ní dozvěděli další informace. Dnes jsme se dočkali hned několika videí, která se zaměřují na další důležité postavy, představení plodu BT a také jsme se dočkali i krátké gameplay ukázky. Vše naleznete níže v novince.

První video ukazuje postavu jménem Mama (Margaret Qualley). Hideo Kojima řekl, že ve hře bude mnoho postav s vlastním jedinečným příběhem, který je oddělen od toho hlavního. Mama bude jednou z nich. Její dítě se narodilo na druhé straně. Přesto s ním může komunikovat, protože je s ním pevně spjata, ale za cenu toho, že musí zůstat na jednom místě.

Druhé video ukazuje postavu jménem Deadman (hraje ji Guillermo del Toro). Ten vysvětluje více informací o BBs (Bridge Babies), které jsou propojeny s druhou stranou.

Třetí a zároveň poslední video ukazuje konečně gameplay záběry. Hlavně je ukázán průchod po krajině a Hideo Kojima i ukázal, že hlavní hrdina bude močit. Stačí vám to, abyste si udělali nějaký lepší obrázek o hře? Že ne? Tak se můžete těšit na TGS, kde uvidíme další záběry z hraní.

Zdroj: Tisková zpráva

Death Stranding

ps4
SCEE, Kojima Productions
Datum vydání hry:
8. 11. 2019
Žánr:
Střílečka, Adventura
KARTA HRY
10/10

Komentáře