Nové obrázky z Final Fantasy VII Remake Intergrade

novinka  9
Martin Šmíd, 13. 4. 2021 16:57
Herní vydavatel Square Enix dnes vypustil několik nových obrázků ze hry Final Fantasy VII Remake Intergrade, která vyjde letos v červnu pro konzoli PlayStation 5, a zároveň sdílel i několik nových podrobností. Ty jsou zaměřeny hlavně na novou hrdinku Yuffie, které bude patřit celá bonusová epizoda (EPISODE INTERmission). Představeny byly její bojové schopnosti, přičemž na nepřátele bude moci házet speciální vrhací hvězdu, případně používat Ninjutsu v různých elementech nebo schopnosti Banishment a Windstorm (škodlivý poryv větru, poškozující nepřátele v blízkosti).

Nové obrázky

Obsazení nových postav

  • Yuffie Kisaragi (Suzie Yeung) - Členka elitní skupiny Ninjů. Sama sebe považuje za krásnou lovkyni. Díky své schopnosti vrhat hvězdice a hbitosti je silou, s níž je nutné počítat. S odhodláním získat zpět slávu své vlasti, a na základě pokynů vlády, je odhodlána vplížit se do Midgaru. 
  • Sonon Kusakabe (Aleks Le)
  • Weiss (Daman Mills) - Sněhově bílý vládce přísně tajného podzemního výzkumného centra Deepground. Má nadlidské bojové schopnosti, charisma i tyranské schopnosti. 
  • Zhijie (Griffin Puatu) - Působí jako kontaktní bod mezi novou vládou a ústředím Avalanche. 
  • Nayo (Ashley Boettcher) - Členka velitelství Avalanche, žijící ve slumech. Skrývá se v Sektoru 7 a sleduje pohyb jeho sekty. Působí jako strategická podpora nové vlády. Připravuje falešná ID, která parta kolem Yuffie potřebuje.
  • Billy Bob (David Goldstein) - Člen velitelství Avalanche, který se schovává ve slumech v Sektoru 7. Nikdy nepůsobí domýšlivě a je bezstarostný a shovívavý. Protože rád pije alkohol, většinou se pohybuje v baru. 
  • Polk (Daniel Amerman) - Nejmladší z členů, kteří se schovávají ve slumech Sektoru 7. Je to čestný mladý muž. Je blázen do populární hry Condor Fort. 

Zdroj: Tisková zpráva

Final Fantasy VII Remake Intergrade

ps5
Square Enix, Square Enix
Datum vydání hry:
10. 6. 2021
Žánr:
RPG
KARTA HRY
9/10

Komentáře