Nové informace a obrázky ze hry Gran Turismo 7

novinka  53
Martin Šmíd, 30. 9. 2020 16:44
Sony konečně přestala mlčet a zveřejňuje novinky o svých připravovaných hrách pro konzoli PlayStation 5. Před malou chvilkou aktualizovala oficiální stránku o závodní hře Gran Turismo 7, díky čemuž jsme se dočkali nových informací, ale také obrázků. Vše si můžete prohlédnout níže v novince. Zatím nevíme, kdy Gran Turismo 7 vyjde, ale podle posledních informací se s ním počítá na příští rok.

Gran Turismo 7 staví na 22 letech zkušeností a přináší nejlepší funkce v historii značky

Ať už jsi soutěživý závodník, sběratel, tuner, návrhář vzhledů, fotograf nebo fanda arkádové zábavy… s funkcemi inspirovanými minulostí, současností i budoucností série Gran Turismo zažehneš svou osobní vášeň pro automobily.

Od klasických vozů a tratí k opětovnému představení legendárního režimu GT simulace – užij si ty nejlepší funkce z předchozích dílů série. A pokud miluješ závody… pusť se do trénování a soutěžení v šampionátu FIA Championships a režimu Sport*.

Gran Turismo 7 je ale víc než jen závodění. V pokročilém režimu tuningu a přizpůsobování můžeš vylepšovat a tvořit, v Autoškole pak zlepšovat své dovednosti a závodní strategie.

Klíčové prvky

Skutečný jízdní simulátor

  • Seznam se se všemi možnostmi, jež ti skutečný jízdní simulátor nabízí díky novým nástrojům, které ti pomohou vylepšit tvé řidičské schopnosti.

Garáž snů

  • Sbírej stovky vozů, věnuj se jejich tuningu, upravuj je a závoď s nimi a vytvoř si svou sbírku garáže snů.

Vlastnosti PS5

  • Ohromující grafika: Žasni nad kvalitou vykreslování ray tracingu s podporou 4K, HDR a cílovou snímkovou frekvencí 60 FPS.
  • Rychlé nahrávání: S ultra rychlým SSD diskem se extrémně rychle zapojíš do závodů a obdržíš pozvání od přátel. Vybírej bez čekání z rozsáhlé nabídky vozů.
  • Adaptivní spouště: Poznej kontrast v nastavení brzdového pedálu při různých rozsazích citlivosti, vibrací ABS i plynového pedálu u různých typů aut.
  • Haptická odezva: Vychutnej si kontakt pneumatik s vozovkou i jemné nerovnosti na jejím povrchu.
  • Tempest 3D AudioTech: Díky tomuto zvukovému systému rozeznáš pozice vozů i jezdců kolem sebe. Zaposlouchej se v záznamech do 3D pozičního zvuku a prostorových hloubek a výšek.

Zdroj: Tisková zpráva

Gran Turismo 7

ps4ps5
Sony Interactive Entertainment, Polyphony Digital
Datum vydání hry:
4. 3. 2022
Žánr:
Závodní, Simulátor, Sport
KARTA HRY
9/10

Komentáře