NHL 16 dostane příští týden betaverzi

novinka  15
Martin Šmíd, 23. 7. 2015 14:13
Společnost EA Sports dnes oznámila, že vůbec poprvé bude uspořádána betaverze připravovaného ročníku hokejové série NHL. Ta odstartuje už příští týden, přičemž se do ní dostanou všichni hráči na konzolích PlayStation 4 a Xbox One, kteří mají zakoupenu hru NHL 15. Hráči na Xbox One budou moci mít hru i z EA Access. Betaverzi bude možné stáhnout v menu hry NHL 15, následně jí bude možné hrát klasicky samostatně v režimu EA SPORTS Hockey League. Jestli bude později vydána i demoverze pro všechny hráče, zatím oznámeno nebylo.

Tisková zpráva: 
Majitelé titulu NHL 15 si mohou od 30. července do 6. srpna vyzkoušet omezenou betaverzi režimu EA SPORTS Hockey League ve verzích pro PlayStation 4 a Xbox One. Půjde o jedinečnou šanci otestovat EASHL v rámci NHL 16 ještě před uvedením hry do prodeje (17. září). Tento u fanoušků mimořádně oblíbený týmový on-line režim se dočkal kompletního přepracování. Máte teď možnost zvolit si některou ze specializovaných tříd hráčů, které přinášejí vysoce konkurenční, ale přitom vyvážený herní zážitek. O úspěchu a neúspěchu v zápase teď budou rozhodovat jak individuální dovednosti, tak schopnosti týmové spolupráce. Takže si nechte přebrousit brusle a svolejte kámoše, protože EA SPORTS Hockey League je zpátky!

Jak získat přístup:
Patříte-li mezi majitele NHL 15 na platformě Xbox One nebo PlayStation 4, v hlavní nabídce hry uvidíte od 30. července nový panel určený ke stažení betaverze NHL 16 EASHL. Pro přístup do betaverze je zpočátku vyžadována hra NHL 15, po úspěšném stažení se do ní dostanete už přímo z pevného disku své konzole.

Pro hráče, kteří vlastní NHL 15 buď na platformě Xbox 360 nebo PS3. Pokud jste přešli na novou konzoli, máte šanci získat přístup do betatestu EASHL v NHL 16. V případě, že budete vybráni, obdržíte 30. července kód k přístupu do betatestu prostřednictvím e-mailu z vašeho účtu EA/Origin, který budete moct uplatnit buď na konzoli Xbox One nebo na konzoli PlayStation 4 (platforma v přístupovém kódu bude určena na základě vaší předchozí preference konzole). Pokud nemáte nastaveno zasílání e-mailů od značky EA SPORTS NHL, změňte si své nastavení tady. Chcete-li mít šanci na získání kódu, zaregistrujte se do 25. července 20:59 SELČ. Kódů je omezený počet.

Zdroj: Tisková zpráva - EA

NHL 16

ps4ps3x360xone
EA Sports, EA Sports
Datum vydání hry:
22. 9. 2015
Žánr:
Sport
KARTA HRY
8/10

Komentáře