NHL 13 je od dnešního dne v prodeji

novinka  7
Martin Šmíd, 14. 9. 2012 13:45
Herní vydavatel Electronic Arts oznámil, že od dnešního dne je v Česku a na Slovensku oficiálně v prodeji nový ročník série NHL pro konzole Playstation 3 a Xbox 360. Hlavní novinky v podobě inovovaného systému bruslení True Performance Skating a umělé inteligence EA SPORTS Hockey I.Q. jsou příslibem vylepšeného herního zážitku s dokonalejší simulací bruslení, kreativity a taktiky ve stylu hokeje současné NHL. NHL 13 fanouškům rovněž nabídne zcela nové sociální funkce pro hraní a soutěžení s přáteli na bázi reálného dění v hokejovém světě v režimech GM Connected a Momenty NHL živě. Jaké jsou hlavní přednosti NHL 13 se můžete rovněž přečíst níže v novince.

Souhrn klíčových funkcí a vlastností:
• True Performance Skating – Bruslení na základě reálných fyzikálních přesně replikuje výbušnost, energii a maximální rychlost hráčů současné NHL pomocí více než 1000 novách animací. Tato inovace v kombinaci s ovládáním Skill Stick dává konečně hráčům do rukou kompletní arzenál „zbraní“, jakými disponují hvězdy NHL. Ovládání a kreativní možnosti nebyly ještě nikdy lepší.
• GM Connected – Největší onlinový dynastický režim pro více hráčů v historii sportovních videoher s až 30 uživateli řízenými týmy a 750 hráči. Má základ v nejpopulárnějším offlinovém režimu série EA SPORTS NHL s názvem Be a GM a umožňuje hrát proti přátelům od sezóny 2012–2013 po dobu až 25 sezón. Režim nabízí celkem pět herních variant a široké možnosti řízení celého klubu, včetně přímého koučování a hraní zápasů. Virtuální generální manažeři navíc budou moci dohlížet na dění v klubu i ve chvílích, kdy nebudou u svých konzolí, a to prostřednictvím mobilní aplikace NHL 13*, díky níž jim neuteče nic důležitého.
• EA SPORTS Hockey I.Q. – Inovativní systém umělé inteligence dává hokejistům schopnost přijímat rychlejší, chytřejší a realističtější rozhodnutí. EA SPORT Hockey IQ je rovněž široce uživatelsky modifikovatelná.
• NHL Moments Live – Přepište historii nejzajímavějších a nejnapínavějších momentů NHL. Disk s hrou bude obsahovat momenty ze sezóny NHL 2011-12; nové momenty ze sezóny NHL 2012-13 budou přidány později v jejím průběhu.
• Nový design a prostředí režimu Hockey Ultimate Team – Vybudujte si nejlepší fantasy hokejový tým v režimu Hockey Ultimate Team. Ten již neobsahuje omezení délky kariéry či platové stropy, a proto můžete hledat a angažovat ty nejlepší hráče z celého světa a poté s nimi vyzvat soupeře z obrovské komunity hráčů online. HUT v NHL 13 má vylepšené uživatelské rozhraní, nové kolekce a aukční dům. Navíc prostřednictvím mobilní aplikace NHL 13* můžete být s děním v režimu v neustálém kontaktu.
• Přepracovaná grafika v průběhu zápasů – NHL 13 se dočkala i nového kabátu grafické prezentace při zápasech tak, aby více připomínala televizní přenosy. Mezi hlavní novinky patří představení první pětky, nová TV kamera, lineární osvětlení HDR, dynamické spršky ledu při brždění, vylepšené modely hráčů či úžasná replika zápasu NHL Winter Classic 2012.
• Doplňková mobilní aplikace NHL 13* – S mobilní aplikací NHL 13 nikdy neztratíte kontakt s hrou. Doma či na cestě můžete komunikovat s přáteli a soupeři v režimech GM Connected a Hockey Ultimate Team, mít neustále přehled o všech zápasech, výměnách hráčů, dění v aukčním domě HUT či všech ligových novinkách.

NHL 13 rovněž obsahuje řadu vylepšení základních onlinových a offlinových režimů na základě ohlasů komunity. Patří mezi ně Be a Pro, EA SPORTS Hockey League a mnoho dalších.

Zdroj: Tisková zpráva, EA

NHL 13

ps3x360
Electronic Arts, Electronic Arts
Datum vydání hry:
14. 9. 2012
Žánr:
Simulátor, Sport
KARTA HRY
9/10

Komentáře