NBA 2K21 má datum vydání + informace o edicích

novinka  19
Martin Šmíd, 2. 7. 2020 18:42
Herní vydavatel 2K Games dnes oznámil, že připravovaná basketbalová hra NBA 2K21 vyjde pro současné konzole 4. září letošního roku. Pro konzole PlayStation 5 a Xbox Series X bude dostupná na jejich launch. Zajímavostí je, že verze pro next-gen konzole bude hned o 10 euro dražší. „Společnost 2K představuje kompletní soupisku cover atletů pro NBA 2K21, další hry z skvěle hodnocené a nejprodávanější videoherní série simulátorů NBA za posledních 19 let. Na přebalu hry pro konzole současné generace se objeví pětinásobný hráč NBA All-Star a jednička Portland Trail Blazers - Damian Lillard. V případě konzolí nové generace se hlavní hvězdou stává Zion Williamson, hráč New Orleans Pelicans, držitel ocenění National College Player of the Year z roku 2019. Na přebalu speciální edice, která nese název the Mamba Forever Edition, budou mít hráči možnost spatřit legendu NBA Kobe Bryanta na oslavu jeho celoživotního úspěchu na poli basketbalu,“ stojí dále v oznámení.

Další informace z tiskové zprávy 

Hra NBA 2K21 přinese rozsáhlá vylepšení grafického zpracování a hratelnosti, bohaté kompetitivní a komunitní online funkce a hluboké a různorodé herní módy. Hra NBA 2K21 přinese zcela výjimečné pohroužení do všech aspektů basketu NBA a jeho kultury - kde VŠECHNO JE HRA.

Hráči, kteří budou chtít získat přístup k verzím hry pro obě generace konzolí, si mohou zakoupit hru v edici Mamba Forever Edition, která nabídne unikátní přebal hry a získají tak duální přístup na konzole obou generací (pokud si hráči zakoupí v září verzi pro PS4/XONE, získají také na konci roku verzi hry pro PS5/Xbox Series X a opačně).

Pro zajištění kompatibility her mezi novými a současnými konzolemi stejných rodin bylo do her přidáno několik nových prvků, jako je MyTEAM Cross-Progression (umožní přenos bodů MyTEAM Points, Tokenů, karet a herního postupu) a Shared VC Wallet (přenos všech nákupů a odměn).

Hra NBA 2K21 přinese v případě konzolí nové generace drasticky zrychlený loading, neuvěřitelně věrné vizuální zpracování a nepřekonatelně propracovanou hratelnost a bohatý obsah pro všechny fanoušky i hráče basketbalu. Hráči se mohou těšit na nové herní prvky, módy, nové značky, sociální eventy a zcela nový soundtrack, který slibuje lámat rekordy jakožto nejširší kolekce herní hudby.

Zdroj: Tisková zpráva

NBA 2K21

ps4xoneps5xsx
2K Games, 2K Games
Datum vydání hry:
4. 9. 2020
Žánr:
Simulátor, Sport
KARTA HRY

Komentáře