Naughty Dog o spolupráci s dalšími studii PlayStationu, v současnosti připravuje velkou multiplayerovou hru

novinka  47
Martin Šmíd, 28. 8. 2021 18:26
Studio Naughty Dog hráči znají všichni díky fantastickým hrám, které patří k tomu nejlepšímu, co je možné si na konzolích PlayStation zahrát. Evan Wells a Neil Druckmann nyní v posledním rozhovoru pro magazín Game Informer řekli, že hodně jim ve vytváření her pomáhá skutečnost, že jsou součástí PlayStation Studios a mohou spolupracovat s dalšími špičkovými týmy. Většinou s ostatními týmy mluví o technických problémech či enginech, přičemž s vývojem The Last of Us Part II jim i hodně pomohlo studio Sucker Punch. „Už na začátku vývoje The Last of Us Part II jsme věděli, že se hra bude odehrávat v Seattlu. Věděli jsme, že Sucker Punch vymodeloval kompletní město Seattle pro hru Infamous Second Son. Řekli jsme jim, že nebudeme používat jejich assety pro naši hru, ale chceme si to město osahat, tak jestli by nám k nim nedali přístup. Souhlasili a hned nám je poslali. Mohli jsme si tak prostředí rychle prohlédnout a byla to ve výsledku obrovská pomoc,“ řekl Evan Wells v rozhovoru pro magazín Game Informer.

 „Jednou z dalších věcí, na kterou si pamatuji, když jsme mluvili se Sucker Punch, byl motion capture pro koně v The Last of Us Part II. Hledali jsme způsob, jak ho udělat a oni nám řekli, že to samé chtějí udělat pro Ghost of Tsushima. Motion capture tak velkého zvířete je vždy nesmírně složitý a my jsme k tomuto problému nakonec přistoupili společně. Ve výsledku tak používáme dost podobná a někdy úplně stejná data pro The Last of Us Part II i Ghost of Tsushima. Také jsme pak udělali motion capture psů. V The Last of Us Part II jsou také v jedné scéně ovce, ale ve skutečnosti to jsou psi, kteří se chovají jako ovce,“ dodává Neil Druckmann.

 Studio Naughty Dog včera na oficiální stránce oznámilo, že v současnosti připravuje svoji první čistě multiplayerovou hru. „Připojte se k nám, pokud se chcete podílet na zprostředkování filmového zážitku mezi hráči v naší první čistě multiplayerové hře," dodal na twitteru Vinit Agarwal z Naughty Dogu. Další podrobnosti neznáme, ale už řadu měsíců se spekuluje, že bude zasazena do oblíbeného světa The Last of Us. Dokonce se spekulovalo, jestli nepůjde o survival akci s módem podobným battle royale. 


Zdroj: Game Informer

The Last of Us: Part II

ps4
Sony Interactive Entertainment, Naughty Dog
Datum vydání hry:
19. 6. 2020
KARTA HRY
10/10

Komentáře