MMO RPG hra Bless Unleashed oznámena pro PlayStation 4

novinka  4
Martin Šmíd, 14. 8. 2020 10:57
Před několika měsíci se dostala na konzoli Xbox One MMO RPG hra Bless Unleashed od vývojářů z Round 8 Studio a herního vydavatele Bandai Namco. Po uběhnutí časové exkluzivity pro konzoli od Microsoftu nyní vývojáři oznámili vydání pro konzoli PlayStation 4. Termín vydání plné verze nevíme, ale už od 20. do 24. srpna si budou moci hráči na konzoli PlayStation 4 zahrát uzavřenou betaverzi, do níž je nutné se přihlásit skrze oficiální stránku - https://www.bandainamcoent.com/landing/bless-unleashed-ps4-cbt .

Oficiální popis od vývojářů 

Hra Bless Unleashed je postavená s ohledem na hardcore hráče MMO. Ti se v ní s dalšími hráči vydají na úžasnou cestu napříč měnícím se světem plným života, kde existují bohové a kde vás neustále ohrožují mýtické bestie.

  • Obrovský a ohromující – prozkoumejte bohatý otevřený svět plný detailů vytvořený v Unreal Engine 4. Společně s přáteli prozkoumávejte, objevujte a bojujte s obrovskými příšerami.
  • Systém boje založený na kombech – přizpůsobte si vlastní komba, abyste z boje měli ještě lepší pocit, protože správný pohyb a pozice mohou znamenat rozdíl mezi úspěchem nebo smrtí.
  • Skutečné nebezpečí – braňte se před masivními draky, obry a dalšími fantastickými stvořeními, ale nebezpečí hrozí i od ostatních hráčů.

Zdroj: Tisková zpráva

Bless Unleashed

ps4xone
Bandai Namco, Bandai Namco
Datum vydání hry:
12. 3. 2020
Žánr:
RPG
KARTA HRY

Komentáře