Microsoft oznámil příslušenství pro Xbox One s motivem hry Cyberpunk 2077

novinka  26
Martin Šmíd, 20. 4. 2020 18:38
Koncem minulého týdne jsme vás informovali o speciální edici konzole Xbox One X, která je inspirovaná připravovanou akční RPG hrou Cyberpunk 2077 od studia CD Projekt RED. Dnes jsme se dozvěděli, že ta bude k dispozici v limitovaném počtu 4500 kusů na vybraných trzích. Podle oficiální stránky Xboxu bychom se měli dočkat i my, ale je otázka, kolik kusů se k nám nakonec dostane. Daleko zajímavější by ale mohlo být příslušenství, které bude dostupnější. Níže se můžete podívat, jaké to bude.

Konzole Xbox One X s motivem hry Cyberpunk 2077

Příslušenství pro Xbox One s motivem hry Cyberpunk 2077

Xbox Wireless Controller – Cyberpunk 2077 Limited Edition - Prožijte žoldnéřský život s bezdrátovým ovladačem Xbox – Cyberpunk 2077 Limited Edition s robustním designem podle Johnnyho Silverhanda a odznakem technologického vylepšení. Tento bezdrátový ovladač Xbox vás přenese do budoucnosti, kde je technologie klíčem k přežití. Díky mapování tlačítek si můžete ovladač přizpůsobit, jak vám to vyhovuje. Připojte libovolný kompatibilní headset s 3,5mm konektorem a technologií Bluetooth a hrajte své oblíbené hry na počítačích, laptopech a mobilních zařízeních se systémem Windows 10.

Cena gamepadu je dle oficiální české stránky Xboxu stanovena na 1 649,-Kč.

Ke gamepadu bude možné dokoupit speciální nabíjecí stojánek. 

Společnost Seagate oznámila i speciální edici pevných disků od 2TB do 5TB. 

Posledním příslušenstvím jsou sluchátka od Steelseries - Arctis 1 Wireless for Xbox Johnny Silverhand Edition, která se začnou prodávat v červnu za 110 euro. 

Zdroj: Tisková zpráva

Xbox One

xone
Microsoft Game Studios, Microsoft
Datum vydání hry:
23. 11. 2013
KARTA HRY

Komentáře