Microsoft odhalil tři nové ovladače a speciální edici stereo sluchátek

novinka  44
Martin Šmíd, 13. 9. 2016 18:38
Microsoft tento týden na svém webu oznámil nová příslušenství, která si můžete zakoupit pro svoje konzole Xbox One S a Xbox One. Jedná se o tři nové gamepady a speciální sluchátka, na vše se můžete podívat níže v novince.

První ovladač se nazývá Dawn Shadow Special Edition. „Bezdrátový ovladač pro Xbox ze speciální edice Dawn Shadow přináší větší pohodlí a jistotu, štíhlejší a ergonomičtější design, matnou povrchovou úpravu v barvě purpurového kovu a protiskluzový povrch. Využívejte vlastní mapování tlačítek a lepší bezdrátový dosah. Do 3,5mm stereofonního konektoru můžete připojit libovolná kompatibilní sluchátka s mikrofonem. A s technologií Bluetooth budete moci hrát své oblíbené hry i na počítačích a tabletech s Windows 10“ stojí v oznámení Microsoftu. Dostupný by měl být 4. října.

Druhý, neméně zajímavý ovladač, je celý v modrém kabátku. Proč právě v modrém? Údajně se jedná o nejčastěji volenou barvu v programu Xbox Design Lab. Ovladač bude dostupný 27. září ve vybraných regionech. Zda se dostane i k nám zatím známo není.

Třetí, pro někoho méně zajímavý ovladač, je v tradiční černé barvě. Tento ovladač ocení spíše PC hráči, a to díky možnosti bezdrátového hraní bez nutnosti koupě speciálního adaptéru.


Poslední novinka je speciální edice klasických Xbox Stereo sluchátek. Nabízí elegantní dizajn vyvedený v bílé barvě konzole Xbox One S. Dostupná by měla být koncem října.

novinku napsal: DBUN 19

Zdroj: news.xbox.com

Xbox One

xone
Microsoft Game Studios, Microsoft
Datum vydání hry:
23. 11. 2013
KARTA HRY

Komentáře