Mass Effect 3 dostane zdarma Rebellion Pack

novinka  5
Martin Šmíd, 25. 5. 2012 10:19
Studio Bioware dnes oznámilo do své hry Mass Effect 3 nový balíček s názvem Rebellion Pack, který bude k dispozici ke stažení bezplatně a přidá do kooperativní části hry dvě nové mapy, týmový úkol a slot na vybavení. V rámci balíčku Mass Effect 3: Rebellion Pack se rovněž představí nové odemykatelné postavy, například Vorchové, bývalí agenti Cerbera a mužští Quariani. Obsahuje i zcela nové zbraně a předměty, které lze získat prostřednictvím posilujících balíčků v herním obchodě pro multiplayer. The Mass Effect 3: Rebellion Pack bude k dispozici od 29. května na Xbox LIVE a od 30. května na platformě PlayStation Network.

• Dvě nové akční mapy – Přistanete na stanici Firebase Jade umístěné na salarianské STG základně na planetě Sur’Kesh a budete bojovat o kontrolu nad stanicí Firebase Goddess domovské planetě Asarijců Thessii.
• Šest nových odemykatelných postav – Získáte šest nových silných postav: bývalého adepta a vanguarda Cerbera, vojáka a sentinela Vorchů a mužského inženýra a infiltrátora Quarianů.
• Nový úkol v misi – Tento nový úkol, který se bude náhodně objevovat ve vlnách 3, 6 a 10, staví váš tým před nutnost vyzvednout důležitou zásilku a bezpečně ji dopravit na určené místo na každé mapě.
• Nový slot na vybavení – Nový slot bude k dispozici na obrazovce výstroje a výzbroje a nabídne hráčům možnost přidat postavě trvalý herní bonus, který nezmizí po skončení zápasu. Nové předměty se liší, může jít o modifikace zbraní či doplňky pro postavy v rámci posilujících balíčků.
• Nové smrtící zbraně – Proti nepřátelům můžete použít nové smrtící zbraně jako je Cerberus Harrier, Krysae Sniper Rifle či Reegar Carbine.

Zdroj: null

Mass Effect 3

ps3x360wiiu
EA, Bioware
Datum vydání hry:
9. 3. 2012
Žánr:
Střílečka, RPG, Adventura
KARTA HRY
10/10

Komentáře