Mass Effect 3 dostane DLC Resurgence Pack

novinka  5
Martin Šmíd, 6. 4. 2012 22:19
Studio Bioware dneska oznámilo první multiplayerový balíček do akční hry Mass Effect 3 s názvem Resurgence Pack, který bude příští týden k dispozici ke stažení zcela zdarma. Balíček přidá do kooperativní části dvě nové mapy, nové hratelné postavy, zbraně a předměty, odemknutelné získáním balíčků v multiplayerovém herním obchodě.

Balíček Mass Effect 3: Resurgence Pack obsahuje následující:
• Dvě nové mapy plné akce – Vydejte se do boje o okrajovou výspu válečné zóny Firebase Condor na jednom z palavenských měsíců a do opuštěné quarianské kolonie Firebase Hydra, postupně přestavěné na strategicky důležité energetické zařízení. Každá mapa představuje klíčovou lokalitu, jejíž ovládnutí přinese zásadní výhodu v boji proti Reaperům.
• Šest nových postav k odemknutí – Přijměte role nových postav v každé třídě: Asari Justicar Adept, Krogan Battlemaster Vanguard a postavy nových hratelných ras Batarian Soldier, Batarian Sentinel, Geth Engineer a Geth Infiltrator.
• Nové smrtící zbraně – Odrážejte vlny nepřátel pomocí odemykatelných zbraní: Striker Assault Rifle, Kishock Harpoon Gun a Geth Plasma SMG.
• Nová vylepšení – Využijte kredity k nákupu balíčků vylepšení, které zahrnují například:
o Přidání síly – Zesiluje poškození nepřátel v boji na blízko na jednu misi.
o Míření VI – Přidává poškození při zásahu hlavy na jednu misi.
o Stabilizační modul – Stabilizuje zbraně při palbě v pohybu na jednu misi.
o Energetické články štítu – Zkracuje dobu k zahájení dobíjení štítů na jednu misi.
Zdroj: Tisková zpráva, EA

Mass Effect 3

ps3x360wiiu
EA, Bioware
Datum vydání hry:
9. 3. 2012
Žánr:
Střílečka, RPG, Adventura
KARTA HRY
10/10

Komentáře