Limitovaná edice The Last Story potvrzena pro ČR

novinka  10
Martin Šmíd, 18. 1. 2012 15:35
The Last Story je dost možná nejočekávanějším JRPGčkem tohoto roku. Už brzy se dočkáme vydání. Tento týden jsme vám přinesli konkrétní informace o limitované edici. Nyní nám přišla zpráva, že tato edice bude dostupná i v České republice. Limitovaná edice The Last Story bude dostupná pouze pro předobjednávky, do vyprodání zásob a bude obsahovat, hru The Last Story, exkluzivní Steelbook obal zdobený krásnými kresbami, Premium Soundtrack CD a knihu s artworky ze hry. CD obsahuje 7 vybraných skladeb pod vedením Nobua Uematsuma, který s Hironobu Sakaguchim spolupracoval již na mnoho jeho předchozích kultovních RPG.

Na rozdíl od jiných RPG nenabízí The Last Story pouze napínavou singleplayerovou kampaň se strhujícím dějem, ale také několik online multiplayerových módů. Sem patří možnosti svádět bitvy, týmové souboje anebo se společnými silami v kooperativním módu ponořit do původně singleplayerové kampaně. Maximální počet hráčů je šest a každý může mít svou vlastní výzbroj, kterou si sám vytvořil.

Nejnovější akční RPG od Hironobu Sakaguchi, The Last Story uvede ConQuest entertainment v České republice na trh 24. února 2012. V novince se můžete podívat na teaser, který vám limitovanou edici The Last Story ukáže v celé její kráse.
Zdroj: Tisková zpráva, Conquest

The Last Story

wii
Mistwalker, Nintendo
Datum vydání hry:
24. 2. 2012
Žánr:
RPG, Taktická
KARTA HRY
9/10

Komentáře