Launch trailer na hru Kena: Bridge of Spirits, bude mít Photo režim a v listopadu bude k dispozici krabicová edice

novinka  58
Martin Šmíd, 20. 9. 2021 14:41
Už zítra vychází očekávaná akční adventura Kena: Bridge of Spirits od studia Ember Lab pro PC a konzole PlayStation 4 a PlayStation 5. Aby vývojáři ještě naposledy na svoji úplně první hru upozornili, vypustili pěkný launch trailer, který si můžete prohlédnout níže v novince. Do komentářů nám určitě dejte vědět, jak se vám líbí a jestli budete hru kupovat. „Nech se pohltit příběhem akcí nabitého dobrodružství, které se odehrává v okouzlujícím světě plném soubojů s rychlým spádem. Vžij se do role Keny, mladé průvodkyně duší, která se vydala na cestu do opuštěné vesnice, aby zde našla posvátnou horskou svatyni. Dej dohromady a neustále rozšiřuj svůj tým drobných duší zvaných Rot, jejichž úkolem je vyvažovat rovnováhu rozkládáním tlejících prvků. Rozvíjej schopnosti svých společníků, vymýšlej nové způsoby manipulace s prostředím a odhaluj tajemství zapomenuté komunity ukryté v zarostlém lese, kde bloudí uvězněné duše,“ stojí v popisku hry.

Launch trailer

Oznámen Photo režim

Vývojáři dnes na oficiálním PlayStation Blogu potvrdili, že hra bude mít Photo režim, takže nebude nic bránit tomu, abyste si mohli típat krásné obrázky z hraní. 

Trailer na Photo režim

Dva režimy zobrazení na PS5

Dnes bylo potvrzeno, že verze hry pro konzoli PlayStation 5 bude mít dva režimy zobrazení. Fidelity Mode nabídne nativní 4K zobrazení při 30fps, zatímco Performance Mode se zaměří na běh hry v 60fps a dynamické 4K rozlišení. 

Krabicová Deluxe edice 

Vývojáři dnes oznámili, že v listopadu vyjde krabicová Deluxe edice hry pro konzole PlayStation 4 a PlayStation 5, o níž se postará herní vydavatel Maximum Games. Za cenu 49.99 dolarů bude nabízet kopii hry, oficiální soundtrack v digitální podobě, zlatý skin pro Roty a unikátní hůl pro hlavní hrdinku. 

Zdroj: Tisková zpráva

Kena: Bridge of Spirits

ps4ps5
Ember Lab, Ember Lab
Datum vydání hry:
21. 9. 2021
Žánr:
Adventura
KARTA HRY
9/10

Komentáře