Launch trailer na Deathloop, první hodnocení

novinka  127
Martin Šmíd, 13. 9. 2021 14:22
Tento týden vychází pro konzoli PlayStation 5 očekávaná akční hra Deathloop od studia Arkane Lyon. Ta ze všech ukázek vypadala popravdě trochu nevýrazně, ale z prvních známek se zdá, že se z ní vyklubal obrovský hit. Hodně webů uděluje vysoké známky, a padají i ty maximální. Společně s pádem embarga vypustili vývojáři i pěkný launch trailer, který naleznete níže v novince.

Launch trailer

Vybrané recenze ze světa

„Deathloop spojuje zábavnou vyšetřovací práci a uspokojivý boj s unikátní mechanikou časové smyčky a vytváří tak nesmírně uspokojivé dobrodružství.“ – 10/10 (IGN)

„Deathloop je hra, která se vám dostane do hlavy a zůstane tam, i když ji zrovna nehrajete. Colt je skvělý hlavní hrdina, složitý design prostředí je jako stvořený k prozkoumávání a systém smyček udržuje vše svěží a nabízí tak velkou znovuhratelnost. Jednoduše řečeno, Deathloop je fantastický.“ – 10/10 (TheSixthAxis)

Je to jedna z mých nejoblíbenějších her tohoto roku - a určitě se o ní bude mluvit ještě několik měsíců. – 10/10 (vg247)

„Deathloop je vzácná hra, kterou jsem začal hrát znovu, jakmile skončily titulky. Nyní jsem v pokročilé fázi druhého hraní a stále objevuji nová tajemství a způsoby, jak hrát.“ – 9/10 (Game Informer)

„Promyšlená odpověď na hru Dishonored, která je sama o sobě zábavnou stealth střílečkou, ale jsou to právě invaze pro více hráčů, které Deathloop dělají vyjímečným.“ – 8.9/10 (PC Gamer)

Naší recenzi můžete očekávat už velmi brzy 

Zdroj: Tisková zpráva

Deathloop

ps5xsx
Bethesda Softworks, Arkane Lyon
Datum vydání hry:
14. 9. 2021
KARTA HRY
9/10

Komentáře