Kratší hraný filmeček ke hře Sifu, ta bude obsahovat české titulky

novinka  41
Martin Šmíd, 4. 2. 2022 12:07
Studio Sloclap se pomalu připravuje na vydání docela nadějné hry Sifu, která bude dostupná od 8. února pro PC a konzole PlayStation 5 a PlayStation 4. Aby vývojáři podpořili vydání, připravili menší hraný filmeček, o který se postaral režisér Christohper Clark Cowan. Sleduje hlavního hrdinu, jenž pronásleduje jednoho z vrahů svého otce. Na filmeček se můžete podívat níže v novince.

„Sifu vypráví příběh mladého studenta kung-fu, vydávajícího se na cestu za pomstou v touze potrestat zločince, kteří povraždili jeho rodinu. Stojí sám proti všem, nemá žádné spojence, zato nepřátel nespočet. Spolehnout se může jen na svou neobyčejnou znalost kung-fu a tajemný medailon – jedině s jejich pomocí má naději zvítězit a zachovat odkaz své rodiny,“ stojí v popisku hry.

Český distributor Hype tento týden oznámil, že hra Sifu vyjde 3. května 2022 ve speciální krabicové Vengeance edici pro konzole PlayStation 4 a PlayStaton 5. Limitovaná Vengeance Edition obsahuje navíc steelbook, tři litografie, 48stránkový artbook  a digitální soundtrack. Hra bude k dispozici s oficiální českou lokalizací formou textů.

Zdroj: Tisková zpráva

Sifu

ps4ps5
Sloclap, Sloclap
Datum vydání hry:
8. 2. 2022
Žánr:
Bojovka, Hack and slash/Beat 'em up, Indie
KARTA HRY
8/10

Komentáře