Kooperativní trailer na Divinity: Original Sin Enhanced Edition

novinka  8
Martin Šmíd, 24. 9. 2015 10:10
Příští měsíc vyjde pro konzole PlayStation 4 a Xbox One akční RPGčko Divinity: Original Sin Enhanced Edition, které bude možné si vychutnat v jednom, ale nejvíce zábavy poskytne kooperativní režim. Právě na ten se zaměřuje nově vydaný trailer, který kooperativní hraní představuje, podívejte se na něj níže v novince.

Tisková zpráva 

Divinity: Original Sin přináší jako první RPG na současnou generaci konzolí kooperativní režim online a hru na rozdělené obrazovce. Držitel mnoha ocenění od studia Larian (přes 150 cen a nominací) odkrývá vše o kooperativním režimu ve svém kooperativním traileru na Enhanced Edition, která vyjde na PlayStation®4 a Xbox One® příští měsíc. Toto nové video doprovází spuštění oficiálních stránek, na kterých najdete veškeré relevantní informace o Divinity: Original Sin - Enhanced Edition.

Prozkoumejte klamně živý svět na vlastní pěst či s kamarádem, spolu či nezávisle, a to při jednom a tom samém průchodu. Když se na výpravu vydáte společně, budete sdílet stejný prostor na obrazovce (s rozhraním a ovládáním přizpůsobeným konzolím!), ale pokud se při místní hře od sebe vzdálíte, obrazovka se plynule a dynamicky rozdělí a umožní vám prozkoumat celý svět samostatně, a to bez nutnosti načítání.

Kooperativní hraní přidává hře Divinity: Original Sin zcela nový rozměr; od tahových soubojů, ve kterých je upřednostněna týmová hra, přes řešení úkolů, průzkum a dialogy až po kritická rozhodnutí, která udají směr vašemu dobrodružství. Měli byste zabít orka, nebo elfa? Nebo ani jednoho? Nebo že by oba? Každý z daných problémů v Divinity: Original Sin má vždy mnoho možných řešení a je na vás – a na vašem kamarádovi, pokud budete hrát kooperativně – abyste se rozhodli, jak budete ve svém napínavém dobrodružství pokračovat. Čas od času samozřejmě mohou nastat neshody... ale nepanikařte! Divinity: Original Sin obsahuje inovativní herní mechanismus inspirovaný odedávnou metodou řešení problémů: kámen nůžky papír.

Zdroj: Tisková zpráva

Divinity: Original Sin - Enhanced Edition

ps4xone
Focus Home Interactive, Larian Studios
Datum vydání hry:
27. 10. 2015
Žánr:
RPG, Strategie, Taktická, Adventura, Indie
KARTA HRY

Komentáře