Kompletní představení multiplayeru hry Call of Duty: Vanguard, Warzone dostane novou mapu zasazenou do Pacifiku

novinka  27
Martin Šmíd, 7. 9. 2021 22:17
Activision nedávno během zahajovacího ceremoniálu Gamescomu ukázal první záběry z příběhové kampaně očekávané akční hry Call of Duty: Vanguard, na níž pracují vývojáři ze studia Sledgehammer Games. Nedílnou součástí bude i robustní multiplayerová část, která byla kompletně představena dnes. Už nějakou dobu víme, že se hra bude odehrávat za druhé světové války, ale je pojata v dosti odlehčeném duchu a spíše připomíná film Hanebný pancharti než skutečnou historii. A na multiplayeru je to vidět ještě více. Co se týče představení hratelnosti, vývojáři ukázali nová zničitelná prostředí, různé možnosti hry i nový režim Patrol inspirovaný Hardpointem, mechaniku slepé palby a další novinky. Na představení se můžete podívat níže v novince.

Activision dnes také oznámil, že populární battle-royale hra Call of Duty: Warzone dostane v budoucnu novou mapu zasazenou do Pacifiku, na níž pracuje studio Raven a bude využívat upravený engine Modern Warfare. 

„Naším cílem bylo vytvořit nový, svěží zážitek pro hráče Call of Duty tím, že se vymaníme z válkou zničeného světa Verdansk a vytvoříme atmosféru, která je živá, pulzující a skutečně otevírá dveře tomu, jak můžeme vytvářet příběhy a různé eventy. Chystáme se do Tichomoří, kde se objeví zcela nový herní prostor se zcela novými zajímavými místy. Hráči budou moci procházet bujnou krajinou ostrova a projít si cestu přes řadu extrémně zajímavých lokací, přičemž budou bojovat po boku přátel i nepřátel,“ říkají vývojáři v oznámení. 

Zdroj: Tisková zpráva

Call of Duty: Vanguard

ps4xoneps5xsx
Activision Blizzard, Sledgehammer Games
Datum vydání hry:
5. 11. 2021
Žánr:
Střílečka
KARTA HRY
7/10

Komentáře