IO Interactive oznámilo hru Hitman 2, vyjde už letos - UPDATE: Hromada informací

novinka  15
Martin Šmíd, 7. 6. 2018 19:09
Studio IO Interactive lákalo na dnešní velké oznámení. Z něho se vyklubalo oznámení akční hry Hitman 2, která vyjde 13. listopadu letošního roku pro PlayStation 4 a Xbox One. Nové dobrodružství oblíbeného nájemného zabijáka bude navazovat na předchozí epizodickou sérii, ačkoliv tentokrát vývojáři plánují hru vydat v celku a ne tedy po epizodách. Přesto upozorňují, že budou postupně přidávat nový obsah, na který pochopitelně bude vyžadováno internetové připojení. Níže se podívejte na oznamující trailer.

   Hra HITMAN 2 bude k dispozici u nás ve 3 edicích: 

  • Standardní Edice: obsahuje hru HITMAN 2.

  • Gold Edice: obsahuje hru HITMAN 2, balíček digitálních bonusů Executive Pack (italský kufřík z černé kůže, pistole ICA 19 Blackballer), exkluzivní kovový přebal hryrozšiřující balíčky Expansion Pass 1&2 a 4 denní předběžný přístup ke hře*.

  • Sběratelská Edice: obsahuje vše co Gold Edice a navíc exkluzivní repliku kufříku na pistoli, gumovou kačenku, klíčenku jako nábojnici, sběratelskou minci; dále nabídne digitální obsah, jako je Concussive Rubber Duck a Midnight Black Suit.


Hra HITMAN 2 nabídne zcela nový, živoucí a neuvěřitelně detailní svět k objevování a poskytne hráčům naprostou svobodu v plánování a provádění nájemných vražd za využití bohaté škály nejrůznějších nástrojů, zbraní, převleků a plíživých a sledovacích technik. Jako následek každé volby, kterou hráči učiní, dojde následně ke spuštění unikátního řetězu událostí.

"HITMAN 2 zavede hráče na dechberoucí dobrodružství napříč mnoha exotickými lokacemi, jako je například energické americké město Miami, kde se právě probíhají automobilové závody. Sluncem zalité ulice nebo temné a nebezpečné deštné lesy – před smrticím zabijákem s krycím jménem Agent 47 není úniku. Každá z herních lokací nabídne unikátní prostředí, několik cest k objevování a nové herní příležitosti," píší vývojáři.               

"Převezměte roli obávaného Agenta 47 a ponořte se do nekompromisního a vzrušujícího špionážního příběhu HITMAN 2. Vaším úkolem bude eliminovat nepolapitelný cíl s krycím označením Shadow Client a zničit jeho milice. Poté, co odhalíte skutečnou identitu svého cíle a dojdete pravdy ohledně daleké minulosti samotného Agenta 47, nebude už nic jako dřív…," stojí dále v tiskové zprávě. 

V případě, že si hru HITMAN 2 předobjednáte (v jakékoliv edici), získáte již nyní jako bonus okamžitý přístup k online módu Sniper Assassin. Jedná se o samostatnou kooperativní hru, která až 2 hráčům umožní společně se vypořádat se svými cíli. Sniper Assassin také nabídne možnost hrát v režimu pro jednoho hráče jako Agent 47.

Gameplay video

Zdroj: Tisková zpráva

Hitman (2016)

ps4xone
Square Enix, Square Enix Montreal
Datum vydání hry:
11. 3. 2016
KARTA HRY
8/10

Komentáře