Internet řeší vzhled Aloy z Horizon Forbidden West, patří mezi nejdiskutovanější témata na twitteru

novinka  154
Martin Šmíd, 31. 5. 2021 20:06
Horizon Forbidden West je jednou z nejočekávanějších her následujících měsíců, přičemž očekávání ještě vzrostla po první pořádné gameplay ukázce z konce minulého týdne. Od té doby se živě diskutuje na herních webech i sociálních sítích nejen o hratelnosti a vizuální stránce, ale také hlavní hrdince Aloy. Mnohým hráčům totiž přijde, že je o několik kilo navíc a oproti prvnímu dílu i méně ženských rysů. Jiní ale zase poukazují na skutečnost, že Aloy má nyní daleko více detailů a ne v každé scéně vypadá tak špatně, za což někde může i zvolené nasvícení či prostě jen špatný úhel kamery.

Největší pozornost pak vzbudil tweet od ApexAlphaJ. „Zdá se mi to nebo Sony záměrně vytváří své ženské hrdinky s mužskými rysy. Skoro žádné křivky nebo hrubé neženské rysy. Nevypadá jako normální žena. Je jako ehm, Ellie z TLOU 2. Jen říkám své dva centy. Obrázek ze hry je nalevo, montáž od fanouška napravo. Najměte fanoušky," napsal. Tím na sebe dost upozornil a reakce na sebe nenechaly dlouho čekat, přičemž se díky tomu dostala Aloy mezi nejdiskutovanější témata na twitteru. Lepší reklamu si asi Sony a vývojáři nemohli přát. Každopádně k reakcím.

Jako první zareagovala influencerka a scénáristka studia Sony Santa Monica Alanah Pearce. „Pokud píšete, jak pro vás není Aloy dostatečně atraktivní, doufám, že jste sami supermodelové," napsala. Tu následně doplnil i influencer Skill Up. „Když je po apokalypse a narazíš na ruiny staré továrny na makep,“ napsal k montáži Aloy, na níž má makeup.

"Udělejme v tom pořádek. Svalnaté ženy v nepřátelském post-apokalyptickém světe, kde je síla, odhodlání a přežití klíčové, nejsou přijatelné. Ovšem supermodelka se silným nánosem makeupu přijatelná je. Mysli hlavou a ne penisem, alespoň dvě vteřiny,“ reagoval dabér a youtuber YongYea.  

Od prvního dílu vypadá Aloy více méně stejně a jakékoliv změny jsou spíše jen minimální. Přesto její vzhled budí hodně velkou vášeň, ale tomu tak bylo už při vydání prvního dílu. Uvidíme, jestli vývojáři na diskuze zareagují. Každopádně hra Horizon Forbidden West je ve vývoji pro konzole PlayStation 4 a PlayStation 5. Datum vydání bychom se měli dozvědět v brzké době. 


Zdroj: https://screenrant.com/

Horizon II: Forbidden West

ps4ps5
Sony Interactive Entertainment, Guerrilla Games
Datum vydání hry:
18. 2. 2022
KARTA HRY
10/10

Komentáře