Informace z finanční zprávy společnosti Activision Blizzard, Diablo IV letos nebude, koncem roku nové Call of Duty

novinka  20
Martin Šmíd, 5. 2. 2021 11:17
Společnost Activision Blizzard vydala před několika hodinami zprávu se svými finančními výsledky za poslední čtvrtletí, v níž jsou i informace o několika očekávaných hrách. Než se k nim dostanu, tak jen zmíním, že pandemie koronaviru pomohla Activisionu k velmi dobrým finančním výsledkům. Za poslední čtvrtletí totiž činil čistý zisk 2,43 miliardy amerických dolarů, což je výrazně nad očekávané 2 miliardy. Za celý rok tak Activision měl příjmy 8,08 miliard amerických dolarů. Nyní už ale na hry, hlavní body naleznete níže v novince.

  • Nová prémiová hra ze série Call of Duty vyjde koncem letošního roku. Nebylo oznámeno, jaké studio na ní pracuje. Dá se ovšem počítat, že to bude Infinity Ward.
  • Letos bude oznámen nový remaster. Nebylo naznačeno, o co se jedná. V posledních týdnech se ovšem spekuluje o remasteru hry Diablo II pro PC a konzole.
  • Vývoj hry Diablo Immortal jde dobře a s vydáním se počítá na letošní rok. Pokud tedy máte chytré telefony, můžete se na hru pomalu začít těšit. Podle prvních dojmů by mohlo jít o hodně povedený počin, který neudělá značce Diablo ostudu. 
  • Bohužel se nepočítá pro letošní rok s vydáním her Diablo IV a Overwatch 2, ačkoliv vývoj pokračuje dobře. S vydáním se počítá zároveň pro PC a konzole. 

Zdroj: Tisková zpráva

Komentáře