Informace o skautingu v NHL 19

novinka  12
Martin Šmíd, 24. 8. 2018 10:02
Vývojáři ze studia EA Sports se dnes na oficiální stránce rozpovídali o režimu Organizace v připravované sportovní hře NHL 19, který má být značně lepší díky novým možnostem ve skautingu. S jejich pomocí správně vyhodnotíte kvalitu hráče a získáte cenné informace, zase o stupeň lepší. „Utvořte tým až 20 amatérských a profesionálních skautů – vybírejte ale pečlivě, neboť v letošním ročníku má skauting dopad na draft, trejdování, volné hráče i získávání hokejistů z listiny volných hráčů. Velké týmy NHL jsou budovány prostřednictvím draftů a skautingu, a v NHL 19 to nebude jinak. Podívejte se na naše video od producenta herních režimů NHL 19 Gurna Sumaie, ať víte, jak vyzrát na všechny záludnosti skautingu a jak do svého týmu přilákat co nejvíc talentovaných hráčů,“ říkají vývojáři. Více se o novinkách dozvíte níže v novince.


Přepracovaný engine skautování

Utvořte tým až 20 amatérských a profesionálních skautů, kteří se specializují na různé dovednosti a regiony. Skauti nyní disponují víc než 30 hodnoceními, které určují jejich schopnost skautovat hokejisty, a dvojicí odborností: vyhodnocovací schopnosti a regionální znalost. Mezi vyhodnocovací schopnosti patří dovednosti jako střelba, bruslení či hráčova povaha, stejně jako hodnocení účinnosti skauta a schopnost adaptace v případě objevování mladých nadějných hokejistů. Podle ukazatele regionální znalosti poznáte, v jakých částech světa se daný skaut nejlépe orientuje. Budete-li skaut působit v těchto regionech, může u něj dojít ke zlepšení hodnocení u dotyčných zemí.

Inovativní amatérský skauting

I amatérský skauting je detailnější. Každý nadějný mladík disponuje hodnocením centrálního skautingu, které lze porovnat s informacemi, které váš tým skautů zjistil. Nová hlášení poskytují cenné informace o talentech vstupujících do NHL, včetně celkového počtu bodů z různých juniorských soutěží, hráčské osobnosti, potenciálu a předností či slabin, abyste mladíky mohli porovnat s podobnými hokejisty NHL či bývalými hráči. Zpráva rovněž obsahuje vyhodnocovací schopnosti, hodnocení skauta a informace o hráčově herním stylu (jestli jde například o tvůrce hry či všestranného útočníka).

Hodnocení přesnosti přidává do celého systému další prvek, neboť výběr mladíka na základě sebevědomého posudku může znamenat rozdíl v (ne)draftování elitního mladého hokejisty. Skauti vám doporučí, na které hráče byste se měli zaměřit a kterým se na draftu vyhnout.

Skryté vlastnosti

Skryté vlastnosti jsou zajímavým prvkem, který dodává celému profesionálnímu skautingu na ještě větší zábavnosti. Při zapnutí této možnosti dojde v průběhu sezóny k zakrytí určitých hráčských vlastností. Na vás pak bude vyslat profesionální skauty, aby požadované týmy sledovali a přinesli vám aktuální informace o hokejistech, které chcete získat v rámci trejdů nebo coby volné hráče. Hraní nebo simulování zápasů proti ostatním týmům je dalším způsobem, jak tyto skryté vlastnosti odhalit, čímž dojde ke zlepšení přesnosti hodnocení soupeřových hráčů.

Skauti vám posléze předají aktualizovaná hodnocení s úrovní přesnosti, která bude odrážet míru, s jakou si stojí za svým vyhodnocením. Také získáte informace, na kterém postu by se daný hráč uplatil nejlépe. Vaši skauti rovněž vyhodnotí hráčovu osobnost, takže budete mít představu, jak by daný hráč ovlivňoval morálku týmu a jakým způsobem by zapadl do kabiny. Před pořízením jakéhokoli hokejisty se pokuste odkrýt všechny skryté vlastnosti, abyste měli přehled o tom, zda se hodnocení hráče nějakým způsobem nezměnila.

Zdroj: Tisková zpráva

NHL 19

ps4xone
EA Games, EA Sports
Datum vydání hry:
4. 9. 2018
Žánr:
Sport
KARTA HRY
8/10

Komentáře