Informace o hře Stray

novinka  19
Martin Šmíd, 1. 10. 2020 8:15
Během první prezentace konzole PlayStation 5 se objevila zajímavě vypadající adventura Stray od vývojářů ze studia BlueTwelve Studio, v níž je hlavní hrdinkou kočka. Nyní byla ke hře spuštěna oficiální stránka, takže jsme se dozvěděli několik nových podrobností. „Ztracená, osamělá a od rodiny odloučená zatoulaná kočka musí rozplést prastaré tajemství, které jí pomůže uniknout z dávno zapomenutého kyberměsta a najít cestu zpátky domů. Stray je dobrodružnou kočičí hrou z pohledu třetí osoby, zasazenou do neonem osvětlených uliček rozpadajícího se kyberměsta a temného prostředí jeho pochybného podsvětí. Pohlédni na svět očima zatoulané kočky a interaguj s prostředím spoustou hravých způsobů. Hru Stray má na svědomí BlueTwelve Studio, malý tým z jižní Francie tvořený převážně kočkami a hrstkou lidí,“ stojí v popisku. Níže se můžete podívat ještě na několik klíčových prvků. Hra Stray zatím nemá stanovené datum vydání.

Klíčové prvky

Zkoumej kyberměsto

Toulej se prostředím odshora dolů, braň se před nepředvídatelnými hrozbami a řeš tajemství tohoto nehostinného místa obydleného nenápadnými droidy a nebezpečnými stvořeními.

Hlavně nenápadně!

Na podivné obyvatele tohoto zvláštního světa budeš muset tu s mrštností, jinde s pošetilostí a občas i obrovskou protivností.

Spřátel se s droidem

Během dobrodružství se kočka spřátelí s malým létajícím droidem známým pouze pod označením B12. S pomocí svého nového společníka bude mít větší šanci najít cestu ven. 

Zdroj: Tisková zpráva

Stray

ps4ps5xsxxone
Annapurna Interactive, BlueTwelve Studio
Datum vydání hry:
19. 7. 2022
Žánr:
Adventura, Indie
KARTA HRY
9/10

Komentáře