Informace o hrách Kena: Bridge of Spirits a Bugsnax

novinka  8
Martin Šmíd, 30. 9. 2020 17:00
Oficiální PlayStation stránka dnes přinesla i nové informace o dvou dobře vypadajících hrách Kena: Bridge of Spirits a Bugsnax, které by měly vyjít v následujících měsících pro konzole PlayStation 5 a PlayStation 4. Pokud vás zaujaly z dřívějších ukázek, níže si můžete přečíst několik nových informací.

Kena: Bridge of Spirits

Nech se pohltit příběhem akcí nabitého dobrodružství, které se odehrává v okouzlujícím světě plném soubojů s rychlým spádem. Vžij se do role Keny, mladé průvodkyně duší, která se vydala na cestu do opuštěné vesnice, aby zde našla posvátnou horskou svatyni.

Dej dohromady a neustále rozšiřuj svůj tým drobných duší zvaných Rot, jejichž úkolem je vyvažovat rovnováhu rozkládáním tlejících prvků. Rozvíjej schopnosti svých společníků, vymýšlej nové způsoby manipulace s prostředím a odhaluj tajemství zapomenuté komunity ukryté v zarostlém lese, kde bloudí uvězněné duše.

Klíčové prvky

  • Buduj svůj tým - Hledej Roty a získej s jejich pomocí nové schopnosti, odhaluj nové možnosti a přetvářej okolní prostředí.
  • Zkoumej - Objev zapomenutou vesnici, odhal příčinu zvláštní kletby a energií získanou z říše duší obnov tento kdysi majestátní svět.
  • Souboje s rychlým spádem - Čel uvězněným a nehybným zkaženým duším, které Kenu postaví před nejednu výzvu.

Bugsnax

Bugsnax tě vyšle na nevyzpytatelné dobrodružství na ostrově Snaktooth, kde se nachází domov legendárního tvora bugsnax – z poloviny brouka, z poloviny svačinky. Na pozvání neohrožené průzkumnice Elizaberty Megafigové dorazíš na místo, kde po tvé hostitelce není ani stopy, její tábor je obrácený vzhůru nohama a její přívrženci jsou rozprášení po celém ostrově… a hladoví!

Ty teď musíš vyřešit zásadní tajemství ostrova Snaktooth: Co se stalo s Elizabertou? Co jsou bugsnaxové a odkud se berou? Ale ze všeho nejvíc: Proč jsou TAK HROZNĚ LAHODNÍ?

Bugsnax vychází na PS4 v roce 2020; datum vydání pro PS5 bude upřesněno.

Klíčové prvky

  • Najdi, dohoň a pochytej všech 100 různých druhů bugsnaxů – k tomu ti dopomůže široká škála nejrůznějších nástrojů a návnad!
  • Vrhni se na průzkum rozmanitých biomů ostrova Snaktooth a najdi a znovu sjednoť obyvatele Snaxburgu.
  • Napěchuj své nové přátele bugsnaxy a uprav je do bezpočtu nových vzhledů.
  • Sleduj každou stopu a zjisti veškeré informace o Elizabertě i tajemstvích ostrova Snaktooth.

Zdroj: Tisková zpráva

Kena: Bridge of Spirits

ps4ps5
Ember Lab, Ember Lab
Datum vydání hry:
21. 9. 2021
Žánr:
Adventura
KARTA HRY
9/10

Komentáře