Hry vycházející v listopadu pro konzole

novinka  22
Martin Šmíd, 1. 11. 2021 9:54
Během října jsme se dočkali hned několika povedených her, mezi nimiž se neztratil výborný Metroid Dread, kooperativní akce Back 4 Blood nebo příběhově laděná akční adventura Guardians Of The Galaxy. Letošní listopad bude také velmi silný na nové hry. Na své si přijdou fanoušci multiplayerových akčních her díky novým dílům zaběhnutých sérií Call of Duty a Battlefield, ale také fanoušci závodů, plošinovek nebo budovatelských strategií. Listopad bude také návratem tří ikonických her ze série Grand Theft Auto. Více už ale níže, kde naleznete přehled her, na které se můžete v následujících dnech a týdnech těšit.

5. listopadu - Call of Duty: Vanguard (PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S)

Oblíbená akční série Call of Duty se vrací s novým dílem od studia  Sledgehammer Games do druhé světové války a chce nabídnout působivou kampaň pro jednoho hráče, která bude obsahovat hraní hned za několik vojáků z různých zemí, kteří společně čelí nejvážnější světové hrozbě. Kromě singleplayerové kampaně je slíbena i velká multiplayerová část, čítající na začátku hned 20 map a řadu herních režimů, včetně nového Champion Hill, no a nebude chybět ani kooperace proti zombií, o kterou se postaralo studio Treyarch.

5. listopadu - Šmoulové: Mise Zlobýl (Switch, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S)

Už začátkem listopadu se vydají na své nové dobrodružství oblíbení Šmoulové v připravované hře Šmoulové: Mise Zlobýl, která bude dostupná pro všechny konzole, u nás navíc s českými titulky. „Při studiu zaprášeného grimoáru objevil prohnaný čaroděj Gargamel recepturu na zlověstný zlobýl neboli „rostlinu zla“. Tato rostlina produkuje semena, kterým se říká zlolapka a která dokáží přilákat a uvěznit šmouly. Protože jsou navíc jedovatá, představují velké nebezpečí také pro samotný les, přičemž ze všeho nejvíc škodí polím šmoulovičníku! Jelikož situace je vážná, požádá taťka Šmoula několik svých šmoulů, aby mu pomohli najít přísady do supersilné protilátky, která by vyléčila všechny rostliny napadené zlobýlem. Naštěstí máte po ruce Kutila, jehož vynález zvaný šmoulizér vám umožní vydat se na dobrodružnou výpravu s cílem najít potřebné přísady, osvobodit uvězněné šmouly a zachránit celou vesnici,“ stojí v popisku hry.

9. listopadu - Forza Horizon 5 (PC, Xbox One, Xbox Series X/S)

Jednou z nejočekávanějších her nejen listopadu je Forza Horizon 5. Vývojáři ze studia Playground Games už nejednou dokázali, že umí vytvořit parádní závodní hru s velkým otevřeným světem, která skvěle kombinuje arkádu se simulací, a neočekává se, že by tomu nyní mělo být jinak. Mexiko slibuje doposud největší a nejrozmanitější svět plný různých závodů, evektů a nejrůznějších výzev, které bude možné plnit s více než 500 do posledního detailu vymodelovanými vozy. Velkou recenzi na hru Forza Horizon 5 můžete očekávat už tento týden.

9. listopadu - Jurassic World Evolution 2 (PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S)

První Jurassic World Evolution byl fajn budovatelskou strategií, která dobře využívala filmovou licenci. Protože slavila mezi hráči úspěch, mohli se vývojáři pustit do vývoje pokračování, s nímž mají daleko větší ambice. Park tentokrát bude možné vybudovat na daleko více lokacích, které budou i rozmanitější, nemají dle vývojářů chybět novinky pro správu parku, a samozřejmostí jsou i noví dinosauři. Fanoušci prvního dílu, filmové ságy nebo dinosaurů by hře určitě měli věnovat pozornost.

11. listopadu - Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition (PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, Switch)

Studio Rockstar Games si s vydáním nového dílu oblíbené série Grand Theft Auto dává pěkně na čas. Letos během listopadu jsme se měli původně dočkat remasteru pátého dílu pro nové konzole, ale ten byl nedávno odložen na příští rok. Místo něj se Rockstar rozhodl vydat kolekci Grand Theft Auto: The Trilogy, která nabídne remastery původních dílů z konzole PlayStation 2 - Grand Theft Auto III, Grand Theft Auto: Vice City a Grand Theft Auto: San Andreas.. Ty budou mít vylepšenou vizuální stránku, ale i upravenou hratelnost a ovládání ve stylu pátého dílu.

19. listopadu - Battlefield 2042 (PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S)

Pokud nenastane nějaký problém a další odklad, během listopadu vyjde i očekávaná multiplayerová akční hra Battlefield 2042 od studia DICE. V ní se přesuneme do blízké budoucnosti, v níž se svět v důsledku nepokojů značně proměnil a vypukl obrovský válečný konflikt. Vývojáři z DICE slibují váleční nové generace až ve 128 hráčích na jedné mapě, ale také rozsáhlé a rozmanité mapy a řadu herních režimů, které mají vydržet na spoustu týdnů, možná i měsíců. Zajímavě pak vypadá Battlefield Portal, který je součástí základního Battlefield 2042 zážitku. Jde o komunitou řízenou platformu, kde hráči budou moci měnit pravidla války vytvářením, sdílením a objevováním nečekaných bitev z ikonické minulosti, současnosti i budoucnosti Battlefieldu.

19. listopadu - Pokemon Brilliant Diamond, Pokemon Shining Pearl (Switch)

Na listopad se chystají i hry Pokemon Brilliant Diamond/Pokemon Shining Pearl. Jde o kompletní remaky starších výborných her z kapesní konzole Nintendo DS, v nichž budou moci všichni trenéři Pokémonů navštívit region Sinnoh, pyšnící se horou Mount Coronet, bohatou přírodou a řadou mýtů, kde na ně čeká další velké dobrodružství.

Další hry vycházející v listopadu pro konzole

  • 2. listopadu - World War Z (Switch)
  • 2. listopadu - Tunche (PC, PS4, Xbox One, Switch)
  • 2. listopadu - Demon Turf (PC, PS4, Xbox One, Xbox Series X/S, Switch)
  • 2. listopadu - Knockout City (PS5, Xbox Series X/S)
  • 2. listopadu - Conway: Disappearance at Dahlia View (PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, Switch)
  • 3. listopadu – Bloodshore (PS4, PS5, Xbox Series X/S, Xbox One, Switch)
  • 4. listopadu - Mobile Suit Gundam: Battle Operation Code Fairy (PS4, PS5)
  • 4. listopadu - Just Dance 2022 (PS4, PS5, Xbox Series X/S, Xbox One, Switch)
  • 9. listopadu - Blue Reflection: Second Light (PC, PS4, PS5, Switch)
  • 9. listopadu - Football Manager 2022 (Xbox Series X/S, Xbox One, Switch)
  • 11. listopadu - The Elder Scrolls V: Skyrim Anniversary Edition (PS4, PS5, Xbox Series X/S, Xbox One)
  • 11. listopadu - Star Wars: Knights of the Old Republic (Switch)
  • 12. listopadu - Shin Megami Tensei 5 (Switch)
  • 12. listopadu - Game & Watch: The Legend of Zelda
  • 16. listopadu - Sherlock Holmes Chapter One (PC, PS5, Xbox Series X/S)
  • 16. listopadu - The Last Stand: Aftermath (PC, PS4, PS5, Xbox Series X/S)
  • 18. listopadu - Undungeon (PC, Xbox One)
  • 18. listopadu - Bloodrayne: Revamped, Bloodrayne 2: Revamped (PS4, Xbox One, Switch)
  • 22. listopadu - Farming Simulator 22 (PS4, PS5, Xbox Series X/S, Xbox One, Switch)
  • 23. listopadu - Final Fantasy XIV: Endwalker (PS4, PS5)
  • 25. listopadu - Asterix & Obelix: Slap Them All! (PS4, PS5, Xbox Series X/S, Xbox One, Switch)
  • 29. listopadu - Oddworld: Soulstorm Enhanced Edition (PS4, PS5, Xbox Series X/S, Xbox One)
  • 30. listopadu - MXGP 2021 (PS4, PS5, Xbox Series X/S, Xbox One)
  • 30. listopadu - Evil Genius 2: World Domination (PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S)

Zdroj: Konzolista.cz

Komentáře