Hry The Last of Us Part II a Marvel's Iron Man VR odloženy na neurčito

novinka  214
Martin Šmíd, 2. 4. 2020 20:03
Společnost Sony Interactive Entertainment před malou chvilkou oznámila, že z důvodu globální pandemie musela odložit své dvě očekávané hry The Last of Us Part II a Marvel's Iron Man VR. Nový termín pro obě hry bohužel neznáme a více informací bude Sony i s vývojáři sdílet v následujících týdnech. „Globální krize nám brání ve spuštění zážitků, které si naši hráči zaslouží,“ stojí v oznámení. Sony zároveň oznámila, že o dalších hrách doposud rozhodnuto nebylo, takže se uvidí, jestli zpoždění nedojde i u Ghost of Tsushima. UPDATE: „Zdroj ze studia Naughty Dog mi řekl, že hra je prakticky dokončená a toto rozhodnutí bylo učiněno čistě z ekonomických/logistických důvodů," píše na twitteru Jason Schreier z Kotaku. Tuto informaci prakticky potvrdili i sami vývojáři ve své vyjádření. V něm stojí, že je hra téměř dokončena a už se vychytávají jen poslední chyby. UPDATE: Naughty Dog vypustil nové obrázky - https://photos.google.com/share/AF1QipNj7yyBUmKIiSX0zlS_OsGXgMV_32-EToxD_Jws5U7JFxtTTgWPXzpNWQrlrcmJlw?key=ZFFkRHJqcWdmZ2hieWJOUHpSYlpmUm1mbXIyUEdB .

Jak jste pravděpodobně zaznamenali, vydání druhé části The Last of Us bylo odloženo. Jsme si jisti, že tato zpráva je pro vás stejné zklamání, jako pro nás. Chtěli jsme oslovit všechny fanoušky, abychom poskytli trochu více informací.

Dobrou zprávou je, že jsme téměř hotovi s vývojem druhé části The Last of Us. Vlastně nyní opravujeme poslední chyby. I když je hra dokončena, musíme čelit skutečnosti, že kvůli logistice, která je zcela mimo naší kontrolu, bychom nemohli připravit takový launch, který by byl k naší spokojenosti. Chceme zajistit, aby všichni hráli The Last of Us Part II přibližně ve stejný čas, aby na každého čekal ten nejlepší možný zážitek. To znamená, že jsme museli hru odložit do doby, dokud se tyto problémy nevyřeší.

Byli jsme zklamaní tímto rozhodnutím, ale nakonec jsme pochopili, že je tím nejlepším a nejspravedlivějším pro všechny naše hráče. Doufáme, že to nebude dlouhé zpoždění, budeme vás informovat hned, jakmile budeme mít nové informace.

Přejeme všem fanouškům, vašim rodinám i přátelům hodně zdraví. Děkujeme, že jste tak úžasnými fanoušky a stále nás podporujete.

Zůstaňte v bezpečí!

- Naghty Dog

Zdroj: Tisková zpráva

The Last of Us: Part II

ps4
Sony Interactive Entertainment, Naughty Dog
Datum vydání hry:
19. 6. 2020
KARTA HRY
10/10

Komentáře