Hry Spelunky a Spelunky 2 vyjdou příští rok pro Nintendo Switch

novinka  0
Martin Šmíd, 15. 12. 2020 23:43
Vývojáři ze studia Mossmouth dnes oznámili, že jejich výborně hodnocené hardcore plošinovky Spelunky (2012) a Spelunky 2 (2020) vyjdou během příštího roku pro konzoli Nintendo Switch. Přesné datum vydání se teprve dozvíme. Níže v novince se zatím můžete podívat na oznamující trailer.

Oficiální popisek hry Spelunky 2

Nasaď si čelovku, popadni svůj bič a sestup zpět do nebezpečných jeskyní v pokračování oceňované 2D plošinovky žánru roguelite od tvůrce Dereka Yu.

Připoj se k Aně, odvážné dceři průzkumníka z původní hry, a k jejím přátelům na misi, při níž odkrýváš tajemství ohromných a smrtících podzemních jeskyní.

Hluboké džungle, podmáčené tunely a lávou zpustošené kaverny jsou jen některá z nebezpečných míst, která čekají. Navíc se všichni od netopýrů přes jeskynní muže, duchy až po obrněné ještěrky chtějí postarat o to, aby byl každý tvůj pokus tím posledním. A kvůli nekonečné řadě pastí, které mají neohrožené dobrodruhy nabodnout, rozdrtit a roztrhat, budeš muset zůstat pozorný, pokud chceš se svým těžce získaným lootem vyváznout živý. 

Zdroj: Tisková zpráva

Nintendo Switch

nsw
Nintendo, Nintendo
Datum vydání hry:
3. 3. 2017
KARTA HRY

Komentáře