Hra Two Point Campus má datum vydání, do prodeje se dostane v polovině května

novinka  1
Martin Šmíd, 27. 1. 2022 16:52
Sega dnes odpoledne oznámila, že její nová strategická hra Two Point Campus vyjde 17. května letošního roku pro PC a konzole PlayStation 5, PlayStation 4, Nintendo Switch, Xbox One a Xbox Series X/S. Hráče na PC a konzolích Xbox určitě bude zajímat, že hra bude od prvního dne dostupná i v rámci předplatného Xbox Game Pass. Níže v novince najdete dnešní trailer i další dodatečné informace z tiskové zprávy.

V Two Point Campus budete moci postavit kampus svých snů a zároveň utvářet životy svých studentů tak, abyste jim poskytli dobrodružství na celý život, plné smysluplných vztahů, zábavných mimoškolních aktivit a samozřejmě… špičkového vzdělání. Šťastní studenti a dobré známky totiž povedou ke zvýšení prestiže Campusu, což znamená, že můžete zapsat více studentů a shodou okolností vydělat více peněz...

Spíše než typické akademické obory si studenti v Two Point County užijí spoustu podivných a úžasných kurzů, jako je Gastronomie, kde se naučí, jak připravovat nadrozměrné kulinářské speciality. Technologicky smýšlející studenti se mohou zúčastnit hodin robotiky, kde se věda, učitelé a studenti setkávají, aby postavili obří roboty. Každý student má své vlastní jedinečné charakterové rysy, takže se musíte ujistit, že uspokojíte všechny jejich jedinečné potřeby, abyste z nich vyvinuli všestranné jedince, kteří budou hrdí na odkaz vaší univerzity.

Stejně jako nemocnice Two Point Hospital je i Two Point Campus okouzlující, přístupný a propracovaný simulátor pro správu, ale poprvé budete moci svůj Campus postavit od základů. Navrhněte stylové koleje pro své studenty, vytyčte okrasné stezky a lesy a vylepšete svůj kampus pomocí nových, snadno použitelných kreativních nástrojů, abyste si postavili své vlastní vzdělávací mistrovské dílo.

Bonusové předměty pro Campus & Hospital

Připravte se na své univerzitní dobrodružství ještě dnes tím, že si předobjednáte Two Point Campus, abyste získali několik exkluzivních bonusových předmětů ve hře, které okoření váš Campus při spuštění. Ozdobte své zahrady „Topiary“ ve tvaru U, uspokojte svou žízeň po učení „Fontánou poznání“ a získejte svou vlastní „Perlu moudrosti“. Pokud vlastníte Two Point Hospital a předobjednáte si Two Point Campus, je to váš šťastný den, protože majitelé nemocnice dostanou* úžasné bezplatné herní předměty pro nemocnici Two Point Hospital, jako je bunda a brnění Varsity. Pokud si zakoupíte fyzickou kopii Two Point Campus, obdržíte „Enrolment Edition“, která přichází s úžasnou rozkládací mapou Campus, stylovým univerzitním prospektem a exkluzivním balením.

Zdroj: Tisková zpráva

Two Point Campus

ps4xonenswps5xsx
2K Games, Two Point Studios
Datum vydání hry:
9. 8. 2022
Žánr:
Simulátor, Strategie, Adventura, Indie
KARTA HRY
8/10

Komentáře