Hra The Pathless má datum vydání

novinka  1
Martin Šmíd, 1. 10. 2020 17:42
Herní vydavatel Annapurna Interactive dnes oznámil, že akční adventura The Pathless, na níž pracují vývojáři ze studia Giant Squid (Azbu), má datum vydání. Pro konzole PlayStation 5 a PlayStation 4 vyjde 12. listopadu letošního roku. „The Pathless od tvůrců hry ABZÛ sleduje bájné dobrodružství lučištníka a orla v širém hvozdu. Vydej se na průzkum světa, odcestuj na tajuplný ostrov a zlom temné prokletí, které svírá celý svět. Společně se svým orlím společníkem odhalíš historii ostrova a ve velkolepých bitvách budeš bojovat za obnovu světla,“ stojí v oficiálním popisku.

Klíčové prvky hry

Lukostřelba a sokolnictví

Staň se lovcem a mistrovským lučištníkem, který na tajuplném ostrově zlomí temné prokletí svírající celý svět. Vybuduj si se svým orlím společníkem pevné pouto a plachti ve větru. Vrhni se do ladných akrobatických triků a díky jedinečnému systému lukostřelby sázej i ve vysokých rychlostech dokonale přesné trefy.

Prozkoumej otevřený svět

Proklesti si cestu nádherným otevřeným světem plným tajemství. Putuj mlhou zahalenými lesy, rozkvetlými loukami i zasněženými tundrami. Rozlušti rébusy v prastarých ruinách, odhal temnou historii ostrova a vytáhni na světlo dávno zapomenutá tajemství.

Lov zkažené duše

V lesích číhají obří zkažené duše. Využij všech svých dovedností a dostaň se jim na stopu; buď ale opatrný, ať se sám nestaneš kořistí. Vrhni se do velkolepých bitev proti prokletým bytostem a vrať celému kraji ztracené světlo. Pouto mezi tebou a tvým orlem i osud celého světa visí na vlásku.

Zdroj: null

The Pathless

ps4ps5nswxsxxone
Annapurna Interactive, Giant Squid
Datum vydání hry:
12. 11. 2020
Žánr:
Adventura, Indie
KARTA HRY
9/10

Komentáře