Hra The Ascent byla odložena na příští rok, nová gameplay ukázka

novinka  7
Martin Šmíd, 28. 10. 2020 20:08
Letos v létě byla oznámena akční hra The Ascent pro konzole Xbox One a Xbox Series X/S. Původně se počítalo s tím, že vyjde ještě letos, ale dnes vývojáři ze studia Neon Giant oznámili odklad. Hra je nově plánovaná pro příští rok, přesné datum vydání zatím nemáme. Níže se alespoň podívejte na dnešní nové gameplay video.

Podrobnosti o hře

The Ascent akční RPG pro jednoho nebo více hráčů, zasazené do rušného kyberpunkového světa planety Veles.

Vítejte v superměstě The Ascent Group, zcela nezávislé a soběstačné metropoli provozované stejnojmennou korporací, které se táhne vysoko do nebe a je plné stvoření z celé galaxie. Vaše postava je dělník zotročený korporací, která vlastní vás a všechny ostatní ve vaší čtvrti. Vaším úkolem je udělat, co po vás chce, ať už se jedná o sebepodřadnější práci. Jednoho dne, zatímco jste prováděli rutinní práci se svým kyberdeckem, jste se náhle ocitli ve víru katastrofických událostí. Ascent Group, největší megakorporace na této planetě, se z neznámých důvodů zhroutí – a automatizované bezpečnostní systémy se zblázní. Existence vaší čtvrti je v ohrožení: konkurenční korporace se ji snaží získat násilím a zločinecké syndikáty se snaží posílit svůj černý trh s vylepšeními. Musíte vzít do rukou zbraně a zabránit jim v ovládnutí vašeho domova – a při tom zjistit, jak to vlastně všechno začalo.

Prozkoumejte planetu Veles, ať už sami nebo až se třemi přáteli, a zjistěte, co se stalo. Při vašem vzestupu tímto superměstem vám cestu zkříží působiví a nebezpeční nepřátelé, ale také nečekaní spojenci. Kompletně si přizpůsobte vzhled, dovednosti a schopnosti své postavy tak, aby odpovídaly vašemu stylu hry, a postupně získávejte další zbraně a vybavení, které vás ještě víc posílí.

Váš vzestup začíná dnes.

Zdroj: Tisková zpráva

The Ascent

xonexsxps5ps4
Curve Digital, Neon Giant
Datum vydání hry:
29. 7. 2020
Žánr:
Střílečka, RPG, Adventura, Indie
KARTA HRY
7/10

Komentáře