Hra Psychonauts 2 si odnáší vysoká hodnocení

novinka  17
Martin Šmíd, 23. 8. 2021 15:42
Už tento týden vychází očekávaná plošinovka Psychonauts 2 od studia Double Fine, na níž fanoušci prvního dílu čekali dlouhých patnáct let. Pokud jste četli naší recenzi, tak už určitě víte, že dopadla přímo fantasticky, přičemž vysoká hodnocení si odnáší i ve světě.

Vylepšená plošinovka je základem skvělého návratu do jednoho z nejnápaditějších a nejepičtějších herních vesmírů. – 8.9/10 (PC Gamer)

I s několika hrubšími hranami je Psychonauts 2 téměř vším, v co jsem od tohoto dlouho očekávaného pokračování mohli doufat. – 8/10 (IGN)

Na Psychonauts 2 se vyplatilo čekat. Je lepší než původní hra, brzy se rozjede a neztrácí dech. – 9/10 (Game Informer)

Jde o ohromující usúěch v téměř všech ohledech a ukázka mistrovství Double Fine v příběhu, hratelnosti i výrazné režii, což z Psychonauts 2 činí doposud nejlepší hru tohoto studia. – 9/10 (Gamespot)

Hra Psychonauts 2 zachycuje humor, srdce a většinu tvůrčího kouzla původní hry s moderními vylepšeními, díky nimž je její hraní příjemnější. Souboje sice stále působí ve srovnání se zbytkem hry trochu těžkopádně a zastarale, ale fanoušky původní hry nepochybně potěší, když se v tomto okouzlujícím dobrodružství znovu setkají se starými přáteli a najdou si nové. – 8/10 (EGM)

Zdroj: Tisková zpráva

Psychonauts 2

ps4xonexsx
Double Fine Productions, Double Fine Productions
Datum vydání hry:
25. 8. 2021
Žánr:
Plošinovka, Adventura
KARTA HRY
9/10

Komentáře