Hra NBA 2K22 má datum vydání, představeny edice

novinka  4
Martin Šmíd, 15. 7. 2021 10:18
Společnost 2K Games oznámila, že nový ročník její úspěšné basketbalové hry NBA 2K vyjde 10. září pro konzole PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4, Xbox One a Nintendo Switch. K dostání bude hned ve dvou edicích, přičemž každá bude mít na obalu odlišné hráče. Fanoušci basketu se mohou těšit na Luka Dončić, který bude zdobit obal standardní edice, zatímco trojice impozantních velikánů NBA - Kareem Abdul-Jabbar, Dirk Nowitzki a Kevin Durant budou na prémiové edici k oslavám 75. výročí NBA.

Tisková zpráva

Obě vydání budou k dispozici 10. září 2021, hra nabízí nejlepší vizuální prezentaci ve své třídě, AI hráče, historické týmy a širokou škálu zkušeností, to vše je v rukou hráče.

"Vytváření globálního pokrytí pro NBA 2K22 je pro mě speciální," řekl Dončić. "Jsem hrdý že mohu reprezentovat svou zemi díky obalu hry, která je v barvách Slovinské vlajky." Basketbal mi toho dal hodně a jsem nadšený, že tento rok to mohu vrátit ve spolupráci s nadací 2K Foundations a mohu tak pomoci dětem po celém světě."




NBA 75th Anniversary Edition oslavuje tři ikonické muže NBA, kteří působili během posledních 75 let.

Síň slávy, šestinásobný mistr NBA a šestinásobný MVP, vůdce v bodování NBA žebříčku - Kareem Abdul Jabbar - legenda, která stále ovlivňuje dnešní hru, od jeho patentovaného Skyhooku až po jeho aktivity v sociálních složkách.

Čtrnáctinásobný All-Star, mistr NBA a MVP - Dirk Nowitzki - ztělesňuje nejen globální expanzi basketbalu, ale také vývoj samotné hry.

Jedenáctinásobný All-Star, ligový MVP a dvojnásobný mistr NBA - Kevin Durant - legenda sama o sobě, známý svým jedinečným působením v lize, se již potřetí objevuje jako tvář NBA 2K.

Zdroj: Tisková zpráva

Komentáře