Hra Horizon Zero Dawn Complete Edition je dostupná zdarma

novinka  71
Martin Šmíd, 20. 4. 2021 11:10
Hráči na konzolích PlayStation 4 a PlayStation 5 si od dnešního dne mohou zcela zdarma stáhnout vynikající akční hru Horizon Zero Dawn studia Guerrilla Games v kompletní edici, která obsahuje i velké příběhové rozšíření Horizon Zero Dawn: The Frozen Wilds. Hra je zdarma v rámci programu Play at Home, který bude probíhat až do 15. Května letošního roku. Následně bude za klasickou cenu. Pokud jste hru ještě nehráli, nyní je ten nejlepší čas, abyste byli i zároveň připraveni na vydání velkého pokračování Horizon: Forbidden West, které by mělo vyjít v letošním roce.

Naše recenze

„Horizon Zero Dawn je naprosto fantastická open world akce, která si vás získá nejen charismatickou hlavní hrdinkou Aloy, ale také výborně napsaným příběhem, promyšleným originálním světem, po němž je radost pohybovat, epickými souboji s robotickými protivníky a spoustou rozmanitého obsahu, který je radost plnit. Vše je pak zabaleno do naprosto ohromujícího vizuálního zpracování. Po Uncharted 4 a Bloodborne je Horizon Zero Dawn další exkluzivní hra, kterou musí mít každý majitel konzole PlayStation 4, navíc je dalším pádným důvodem k jejímu nákupu. Ačkoliv je teprve únor, Horizon Zero Dawn je už nyní velký kandidát na hru letošního roku,“ – 10/10.

„Horizon Zero Dawn: The Frozen Wilds je poctivé rozšíření k výborné akční hře, za které se nemusíte bát utratit své peníze. Kromě nové pěkné lokace s novými nebezpečnými protivníky nabízí i zábavné úkoly, výzvy a další aktivity, které vám zaberou patnáct až dvacet hodin, což není vůbec špatné. A zapomenout nesmím ani na nové zbraně i pěkné nové oblečky pro Aloy, které určitě budete chtít získat,“ – 9/10.

Zdroj: Tisková zpráva

Horizon Zero Dawn

ps4
SCEE, Guerrilla Games
Datum vydání hry:
28. 2. 2017
Žánr:
Střílečka, RPG, Adventura
KARTA HRY
10/10

Komentáře