Hra Godfall má datum vydání, vyjde na launch konzole PlayStation 5

novinka  21
Martin Šmíd, 17. 9. 2020 12:18
Vývojáři ze studia Counterplay Games dnes oznámili, že jejich připravovaná akční RPG hra Godfall má datum vydání. Pro konzoli PlayStation 5 vyjde jako konzolová exkluzivita 12. listopadu letošního roku v Severní Americe a následně 19. listopadu v Evropě. Noví majitelé konzole PlayStation 5 si ji tak budou moci užívat už od prvního dne.

Popisek hry z oficiální stránky

Godfall je zbrusu nová lootovací rubačka pro novou generaci odehrávající se v živém fantasy světě plném hrdinných rytířů a tajemné magie. Vydej se za dobrodružstvím v akční fantasy RPG hře z pohledu třetí osoby, ve které se v honbě za kořistí oblékneš do legendárních zbrojí, zapojíš do osobních soubojů a postavíš brutálním nepřátelům. Pokoř hrozivé armády, které se ti postaví, a čel náročným výzvám, které tě odmění impozantní kořistí.

  • Akční hra na hrdiny - Studio Counterplay Games se ve hře Godfall pouští do inovací, se kterými chce nabídnout čerstvý pohled na akční boj z pohledu třetí osoby a odměňovat útočný styl hry využívající dovednostní postavy, ve kterém se počítá každý zásah.
  • Lootovací rubačka - Podstup náročné mise, které uhasí tvou touhu po dalším zdokonalení tvé postavy, a hromaď kořist, která má znatelný dopad na průběh hry. 
  • Společně je to lepší - Jdi do toho sólo, nebo si kdykoliv zahraj s někým dalším. Bossové i nepřátelé byli navržení se zřetelem na kooperativní hru a mohou se chlubit speciálními schopnostmi, díky nimž dokážou odrážet nepřátelské útoky z více úhlů.

Zdroj: Tisková zpráva

Godfall

ps5
Gearbox Publishing, Counterplay Games
Datum vydání hry:
12. 11. 2020
Žánr:
RPG, Adventura
KARTA HRY
5/10

Komentáře