Hra Aliens: Fireteam Elite u nás vyjde s českými titulky

novinka  17
Martin Šmíd, 25. 6. 2021 0:18
Tento týden vývojáři ze Cold Iron Studios oznámili, že jejich kooperativní akční hra Aliens: Fireteam Elite vyjde 24. srpna letošního roku. Pokud uvažujete o jejím nákupu, určitě vám udělá radost zpráva o české lokalizaci. Nejprve ji naznačila stránka hry na Steamu, no a nyní ji potvrdil i český distributor Comgad, přičemž bude zahrnuta na všech platformách – PC, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox One a Xbox Series X/S.

Oficiální informace o hře

Předobjednejte si libovolnou edici hry Aliens: Fireteam Elite a získejte balíček Ostříleného mariňáka, který obsahuje náhlavní příslušenství šátek, barvu zbraně červená kamufláž Digital, 3 potisky zbraně a animaci „Párač hrudníku“.

Ponořte se do ikonického mimozemského vesmíru v Aliens: Fireteam Elite, kooperativní survival střílečce z pohledu třetí osoby, kde je váš tým ostřílených mariňáků nasazen do boje na potlačení rostoucí hrozby xenomorfů.

Postavte se tváří v tvář vlnám děsivých xenomorfů a nepřátelským androidům Weyland-Yutani po boku dvou hráčů nebo vojáků UI a probojujete se čtyřmi jedinečnými kampaněmi, které do mimozemského vesmíru vnášejí nové příběhy. Vyberte si z široké škály tříd, zbraní, výstroje a výhod a vytvořte a přizpůsobte si vlastního koloniálního mariňáka, se kterým budete bojovat v této nervy drásající hře o přežití.

ULTIMÁTNÍ LOV

Hrajte klíčovou roli v epických událostech, ke kterým dochází 23 let po původní trilogii Alien, jako koloniální mariňák na palubě UAS Endeavour, bojující proti děsivé hrozbě xenomorfů. Ohromující vizuály, ikoničtí nepřátelé, realistická prostředí, silné zbraně, futuristické vybavení a děsivá zvuková kulisa v kombinaci s novými příběhy v sérii opakovatelných kampaní rozšiřují příběh z filmových trháků.

PŘEŽIJTE HNÍZDO VETŘELCŮ

Postavte se tváří v tvář více než 20 typům nepřátel, včetně 11 různých xenomorfů v evoluční linii od facehuggerů po pretoriány, z nichž má každá forma vlastní inteligenci a způsob napadení, obelstění a vykuchání zranitelných mariňáků. Využívejte krytí a ovládněte týmovou strategii, abyste přežili mimozemské hrozby, které se na vaše komando hrnou ze všech stran, vylézají ze všech dveří a ventilačních otvorů, protahují se škvírami ve zdech a stropech a útočí z temnoty se zlověstnou dravostí.

PŘIZPŮSOBTE SI SVÉ KOMANDO

Vyberte si z pěti jedinečných tříd – Střelec, Ničitel, Technik, Doktor a Průzkumník – každá nabízí vlastní speciální schopnosti a perky postavy. Využijte rozsáhlý arzenál více než 30 zbraní a více než 70 režimů/příslušenství a zastavte mimozemskou hrozbu. Pomocí inovativního panelu perků si můžete upravit a vylepšit své schopnosti, a s jedinečným systémem karet výzev získáte přístup ke každé misi kampaně, která nabízí nový zážitek při každém hraní.

Hra Aliens: Fireteam Elite se bude prodávat skrze digitální distribuci na konzolích PlayStation a Xbox za 1049,-Kč za klasickou edici a 1849,-Kč za Deluxe edici.

Zdroj: Tisková zpráva

Aliens: Fireteam Elite

ps4xoneps5xsx
Cold Iron, Cold Iron
Datum vydání hry:
24. 8. 2021
Žánr:
Střílečka
KARTA HRY
7/10

Komentáře