Halo Infinite nečekaně odloženo na rok 2021

novinka  97
BarackObama, 11. 8. 2020 22:15
Během už tak drsného roku, který byl pro vývojáře po celém světě hodně obtížný kvůli stávající pandemii, dnes vývojáři z 343 Industries nečekaně oznámili, že odkládají vydání Halo Infinite na rok 2021. Nejnovější a očekávaný díl milované ​​střílečky z první osoby, byl na konec tohoto roku propagován jakožto největší startovní titul pro Xbox Series X, jehož následný odklad musí mrzet nejednoho hráče.

"Rozhodli jsme se, že posuneme naše vydání do roku 2021, abychom zajistili, že tým bude mít dostatek času na poskytnutí herního zážitku z Halo, jenž splňuje naši vizi," vysvětluje Chris Lee ve své tiskové zprávě na sociálních médiích. Lee uvedl, že k tomu došlo z různých důvodů, ale konkrétně zmínil, jak se vývoj letos stal těžkým kvůli COVID-19. Dále pokračoval slovy, že děkuje fanouškům za pochopení a zároveň uznal, že si je vědom negativního ohlasu, který tato zpráva vyvolá.

Když si ale zpětně připomeneme veřejností ne moc dobře přijatý první gameplay na Xbox Showcase před několika týdny, jeho následný bumerang ponižujících a často vtipných reakcí od samotných hráčů na internetu, tak nejspíš většinu ani nepřekvapí odkud ve skutečnosti vítr vane pro důvod onoho odkladu.

Na závěr rovněž stojí za zmínku, že u Xboxu Series X je stále plánováno spuštění prodejů v tomto roce a bylo dokonce potvrzeno, že dorazí na trh již v listopadu. Dříve totiž šéf Xboxu Phil Spencer řekl, že žádná hra, která by se měla vrátit na rýsovací prkna, by stejně nezabránila vyjít další generaci Xboxu v letošním roce a to očividně stále platí. A jaké jsou vaše počáteční myšlenky? Dejte nám vědět v komentářích.

Zdroj: Tisková zpráva

Halo Infinite

xonexsx
Microsoft Game Studios, 343 Industries
Datum vydání hry:
8. 12. 2021
Žánr:
Střílečka
KARTA HRY
7/10

Komentáře