Gran Turismo Sport, NiOh, Nex Machina a další hry v PSX trailerech

novinka  23
Martin Šmíd, 3. 12. 2016 22:13
Letošní PlayStation Experience je bohaté na nové trailery k už oznámeným hrám, ale také na nová herní oznámení. Níže v novince se tak můžete podívat na všechny další trailery z PlayStation Experience, které rozhodně stojí za zhlédnutí.

Gran Turismo Sport


Nex Machina
Na PSX se představila i twin-stick střílečka Nex Machina od vývojářů z úspěšného finského studia Housemarque.

Street Fighter V - Akuma Trailer | PS4
Sony s Capcomem na PSX lákali na nového DLC bojovníka do povedené bojovky Street Fighter V, kterým je Akuma a vyjde začátkem příštího roku. Níže trailer.

Oznámení Yakuza Kiwami a Yakuza 6 pro US a EU
Sony během tiskové konference oznámila, že do Evropy se podívají v lokalizované verzi hry Yakuza Kiwami a Yakuza 6 a zároveň vydala k nim i oznamující trailer. Fanoušci série tady mohou být maximálně spokojeni.

Danganronpa V3: Killing Harmony - PSX 2016: Reveal Trailer
Fanoušci i u nás docela populární série Danganronpa si mohou vychutnat trailer na nový díl, který vyjde v příštím roce pro PlayStation 4 a PlayStation Vita.

Ys Origin - PSX 2016
Hra Ys Origin vyšla v Japonsku před deseti lety, v příštím roce se dostane do Evropy a Severní Ameriky i s novým obsahem na PlayStation 4 a PlayStation Vita.

PSX trailer na akci Nioh
Sony nedávno oznámila, že se postará o vydání PlayStation 4 exkluzivní akce Nioh. Níže se podívejte na nový povedený trailer.

What Remains of Edith Finch - PSX 2016 příběhový trailer
Na PSX se připomněla trochu zapomenutá hra What Remains of Edith Finch od studia Giant Sparrow, na nový trailer se podívejte níže. „Někde v překrásné a neklidné divočině amerického státu Washington začíná ožívat historie prokleté rodiny 17leté Edith Finch... Připoj se k Edith na pouti dějinami domu rodu Finchů v antologii hratelných příběhů a odhal strašidelné okolnosti obklopující zmizení všech dosavadních generací. Pohlédni na jejich jedinečné příběhy očima Edith, komunikuj s prostředím v průběhu věků a odhal, proč jako poslední z Finchů zůstala naživu. Tento pozoruhodný a tajemně nádherný příběh objevování vytvořili ve studiu Giant Sparrow, jehož tvořiví členové stáli za kritiky vysoce oceňovaným titulem The Unfinished Swan výhradně pro PlayStation,“ stojí na oficiální stránce.

LET IT DIE
Free-to-play akce vychází už dnes, podívejte se níže na launch trailer.

Oznámena adventura Vane
Na PSX byla oznámena i atmosférická 3rd-person adventura Vane od nezávislého studia Friend & Foe, která je ve vývoji pro konzoli PlayStation 4.


Zdroj: Tisková zpráva

NiOh

ps4
Sony Interactive Entertainment, Team Ninja
Datum vydání hry:
8. 2. 2017
KARTA HRY
9/10

Komentáře