Gran Turismo 6 má nový update, podle očekávání přináší B-Spec režim

novinka  16
Martin Šmíd, 26. 2. 2015 9:15
Fanoušci závodní hry Gran Turismo 6 se dnes dočkali nového updatu s označením 1.16, který přináší vozidlo MINI Clubman Vision Gran Turismo, novou trať Mid-Field Raceway a hlavně tolik chtěný B-Spec režim. Po něm se volalo od vydání, před několika dny uniklo, že by se měl do hry dostat, no a nyní je to tedy už oficiálně. Níže v novince se můžete na všechny novinky, které update přináší, podívat.

Vision Gran Turismo - Byl uvolněn vůz „MINI Clubman Vision Gran Turismo“.
Po provedení aktualizace bude možné vůz zakoupit v sekci [VOZY] v „Mém centru“ pod položkou [Vision GT]. Vůz je také možné získat dokončením kola (dosažený čas nerozhoduje) v novém sezonním závodě, který bude dostupný jen po omezenou dobu.

Mid-Field Raceway
Původní oblíbená trať ze hry Gran Turismo se vrací s novými vylepšeními! Tento vysokorychlostní okruh se nachází v hornaté krajině plné stoupání a klesání. Díky pověstnému oddělenému mimoúrovňovému křížení, kde dochází ke změně směru kola, a svým dlouhým rovinkám a středně rychlým a velmi rychlým zatáčkám jde o velmi dynamický okruh.

Režim B-Spec
Do všech závodů režimu Kariéra byla přidána možnost „B-Spec“, při níž za hráče řídí vůz počítačem ovládaný jezdec. Tuto možnost tak můžete využít v závodech, které budou pro vás příliš náročné, například dlouhé vytrvalostní závody, nebo v případě, že si budete chtít závod užít jen jako divák. Režim [B-Spec] můžete zvolit z rychlé nabídky, která se zobrazí před zahájením závodů v režimu [KARIÉRA].

Rozšíření možností „Lakovny“
[Lakovna] doznala rozšíření nabídky a nyní je možné nalakovat také přídavná zadní křídla. Do nabídky Lakovat byla navíc přidána volba [Vyberte z již použitých barev.], takže nalakování karoserie a zadního křídla stejnou barvou je nyní jednodušší.

Pro nalakování jsou nyní k dispozici další vozy
Nově je tak možné nalakovat karoserii vozů „Mazda LM55 Vision Gran Turismo“ a „Chevrolet 2X Vision Gran Turismo“.

Další vylepšení a úpravy
- U vozů řady Red Bull X Fan Car došlo k zeslabení zpětné vazby volantu.
- Obsah Sezonních závodů lze nyní zobrazit pomocí funkce Nástroje komunity dostupné na webu gran-turismo.com

Zdroj: null

Gran Turismo 6

ps3
Sony Computer Entertainment, Polyphony Digital
Datum vydání hry:
6. 12. 2013
Žánr:
Závodní, Simulátor, Sport
KARTA HRY
9/10

Komentáře