Gamescom trailer na hororovou hru Remothered: Broken Porcelain

novinka  5
Martin Šmíd, 29. 8. 2020 20:28
Na konec října připravují vývojáři ze studia Stormind Games svoji hororovou adventuru Remothered: Broken Porcelain, která bude dostupná na PC i konzolích PlayStation 4 a Xbox One. Dnes jsme se dočkali nového traileru k příležitosti konání digitálního Gamescomu, podívat se na něj můžete níže v novince, kam přikládáme i oficiální popisek hry od vývojářů.

Oficiální popisek hry od vývojářů

Broken Porcelain přináší do herní série řadu vítaných změn, včetně posílení hratelnosti a nových příběhových prvků, které tomuto úchvatnému dobrodružství a jeho postavám vdechnou nový život a svou působivostí zaujmou nové i vracející se příznivce série.

Ashmann Inn ukrývá pravdu, kterou nebude snadné odhalit – složité pletivo mnoha tajemství je střeženo plíživou hrozbou v podobě mocných pronásledovatelů, lovců lapených v chodbách a osidlech času. Rychlé reakce v tomto temném dobrodružství k přežití stačit nebudou a uplatní se tu především strategický a důmyslný postup. Promýšlejte každý svůj krok – správné rozhodnutí ohledně toho, kdy se schovat, kdy utéct a kdy bojovat, může lovce rychle proměnit v kořist.

Podrobnosti

  • Adrenalinová psychologická zápletka. Kultovní ceněná klasika Remothered se vrací pokračováním Broken Porcelain, které bude ideálním vstupním bodem pro nové hráče seznamující se s celou sérií i pro veterány toužící dozvědět se víc o událostech a postavách z prvního dílu Tormented Fathers.
  • Realistický survival horor. Ashmann Inn nabízí víc než dostatek surovin i smrtících hrozeb. Důkladný průzkum prostředí vás odmění mnoha předměty, které vám během postupu znepokojujícími místy, skrývajícími tajemství z děsivé minulosti, budou plně k užitku.
  • Opatrnost a kradmý pohyb se vyplácí. Procházejte se mezi stíny Ashmann Inn a využijte vše, co máte po ruce, k odlákání pozornosti nepřátel a k včasnému útěku, kdykoliv je to potřeba.
  • Směle dovnitř a včas ven. Náročné rébusy, rozšířený svět a působivý hudební doprovod, který složil Luca Balboni (Remothered: Tormented Fathers, Mine, Watch Them Fall), promění temnou a ponurou atmosféru v děsivý zážitek, co hráčům nedá spát dlouho po skončení hry.
  • Působivé postavy. Paleta charismatických postav se rozrůstá spolu s tím, jak se ke starým známým přidávají noví protagonisté inspirovaní postavami z klasických hororů.
  • Filmové scény. Vůbec poprvé v této sérii ožijí postavy i příběh Remothered prostřednictvím plně animovaných scén, které herní svět rozšíří o další, nevídaný rozměr.

Nový Gamescom trailer

Zdroj: Tisková zpráva

Remothered: Broken Porcelain

ps4xonensw
Modus Games, Stormind Games
Datum vydání hry:
13. 10. 2020
Žánr:
Adventura
KARTA HRY

Komentáře