Gameplay záběry ze hry Knockout City

novinka  3
Martin Šmíd, 25. 2. 2021 23:38
V minulém týdnu oznámila EA multiplayerovou hru Knockout City, která vyjde v květnu formou free-to-play pro PC i konzole PlayStation 4, Xbox One a Nintendo Switch. Dnes během prezentace State of Play jsme se dočkali nových záběrů, na video se podívejte níže v novince, kam přikládáme i oficiální popisek hry od vývojářů.

INFORMACE O HŘE

UŽ BRZY: Spojte síly a rozdejte si to s týmy rivalů v Knockout City™, kde si s nimi vyrovnáte účty ve VELKOLEPÝCH BITVÁCH VE VYBÍJENÉ. Připravte se na skvělou zábavu a intenzivní soupeření ve zcela nových týmových hrách pro více hráčů.

Upravte si postavu a vytvořte tým s přáteli s cílem ovládnout Knockout City. Vyřazujte protivníky lstivými střelami a koordinovaným týmovým postupem, zatímco se budete vyhýbat míčům letícím přes mapu, nebo je chytat. Nemáte míč? Žádný problém! Doslova se můžete stočit a udělat míč ze sebe, dostat se do rukou spoluhráči a stát se nejničivější zbraní.

Hra je neustále zajímavá díky různým podivuhodným typům míčů, lokalitám a herním režimům. Každá sezóna navíc přináší nové mapy, typy míčů, odměny, události a výzvy. Házejte, chytejte, přihrávejte, uhýbejte a probíjejte si cestu k pozici jedničky ve vybíjené.

HLAVNÍ PRVKY A VLASTNOSTI

  • Zběsilá a zábavná hra – Ovládněte město v bleskových zápasech pro více hráčů s bláznivým systémem vybíjené. Zefektivněte své útoky přihrávkami, které zesilují razanci hozeného míče k vybití soupeře, trefujte protivníky různými speciálními míči nebo se sami proměňte v míč, který může hodit váš spoluhráč.
  • Vytvořte tým – Dejte s přáteli dohromady hvězdný vybíjenkářský tým pro zápasy ve více hráčích napříč platformami. Společně vyřazujte soupeře v zápasech 3 na 3, 4 na 4, nebo hrajte „všichni proti všem“. Přihrávejte, házejte a taktizujte v rámci týmu, abyste dominovali a získávali osobité týmové odměny.
  • Definujte svůj styl – Předveďte své postavení a jedinečný vzhled postavy i týmu díky bohatým možnostem přizpůsobení. Upravte si vzhled, vybavení i postoj – Můžete měnit typ těla a účes, speciální kluzák nebo týmové vozidlo či animace na oslavu vítězství, zklamání z prohry nebo poškádlení soupeře.
  • Ovládněte Knockout City – Boj o město s ostatními týmy se odehrává na dynamických mapách na celém jeho území. Díky speciálním prvkům každé mapy nabízí všechny hry intenzivní a nečekaný zážitek. Vybíjená se odehrává v zadních uličkách s pneumatickými rourami, na střechách mrakodrapů, na rušných ulicích a dokonce i u místní burgrové restaurace či na staveništi. Mezi úhyby před letícími míči musíte dávat pozor na jedoucí auta, sesuvy ze střech nebo dokonce tu a tam na demoliční koule.
  • Velmi svěží, ale přesto ne zcela neznámý zážitek – Díky tradičnímu ovládání je velmi lehké naskočit do hry, ale šampionem se může stát jen ten, kdo trénuje. V soutěži, kde mají všichni stejné podmínky, se prosadí jen ti nejšikovnější vybíjenkáři. Využijte své znalosti k mistrovskému zvládnutí záludností hry a dorážejte soupeře spektakulárními KO.


Zdroj: null

Komentáře