Gameplay video z akční hry The Last Of Us Part II, nebude mít multiplayer

novinka  121
Martin Šmíd, 26. 9. 2019 17:05
Tento týden uspořádalo studio Naughty Dog pro novináře speciální akci v Los Angeles, kde prezentovalo svoji očekávanou hru The Last Of Us Part II. Oficiální pořad Sony s názvem PlayStation Access si hru mohl vyzkoušet a pořídit z ní gameplay video, které ukazuje souboje s protivníky a ukazuje i další prvky hry. Na video se můžete podívat níže v novince. Určitě nám pak napište, jak se vám záběry ze hry líbí. Hra The Last Of Us Part II vyjde s českými titulky už 21. února příštího roku exkluzivně pro konzoli PlayStation 4. Vývojáři ze studia Naughty Dog dnes oznámili, že se u The Last Of Us Part II zaměřují pouze na část pro jednoho hráče. Proto nebude zahrnuta multiplayerová část, která se objevila u prvního dílu. V poslední době se spekulovalo, že by v brzké době mohla proběhnout betaverze multiplayerové části, ale to tímto oznámením padá. Ačkoliv hra nebude mít multiplayer, bude obří, což už řekli vývojáři v úterý. Dnes bylo oficiálně potvrzeno, že bude zabírat hned 2 Blu-ray Disky a velikost by se tak mohla blížit 100 GB.

Tři nové důležité herní mechanismy

  • Skok: Ellie nyní může skákat a dosáhnout tak třeba vyšších míst. Skok tak dává Ellie daleko větší svobodu při prozkoumávání polootevřeného herního světa

  • Úskok: Jde o funkci, která se představila už v ukázce z minulého roku. Úskok dá Ellie možnost vyhýbat se výpadům nepřátel na krátkou vzdálenost jako je tomu u Souls her.

  • Zalehnutí: Ellie může rychle spadnout na zem podržením čtverečku, aby se vyhnula odhalení.

Další informace

  • Umělá inteligence bude mít emoce a můžete vidět jak smutní nad mrtvolou svého kolegy. 
  • Mezi nové protivníky patří psi. Ty ale nebudete muset zabíjet, pokud se vám to příčí.
  • Bude možné rozvíjet různé dovednosti skrze strom dovedností - Survival, Crafting a Stealth
  • Ve hře bude více druhů infikovaných, odhalený byl třeba Shamblers

Oficiální video s komentářem pořadu PlayStation Access

Další gameplay video o délce 15 minut

Nové obrázky

Zdroj: Tisková zpráva

The Last of Us: Part II

ps4
Sony Interactive Entertainment, Naughty Dog
Datum vydání hry:
19. 6. 2020
KARTA HRY
10/10

Komentáře