Gameplay trailer na závodní hru F1 2021

novinka  15
Martin Šmíd, 17. 6. 2021 15:55
Už příští měsíc vyjde závodní hra F1 2021 nejen pro PC, PlayStation 4 a Xbox One, ale také nové konzole PlayStation 5 a Xbox Series X/S, na kterých nabídne pohlednější vizuální zpracování i možnost hrát až ve 120fps. Nyní tu máme od vývojářů z Codemasters nový trailer, ukazující záběry z hraní, ale hlavně představující některé novinky v hratelnosti i samotné hře. Trailer naleznete níže v novince.

  • Braking Point – Zbrusu nový příběhový režim, v němž budete moci prožít kariéru od Formule 2 až po slávu ve Formule 1.
  • Kariéra pro dva hráče – Dlouhou dobu si fanoušci psali o možnost hrát kariéru ve dvou. Nyní tato možnost konečně bude, a to jak v kooperaci tak proti sobě.
  • Real-Season Start – V tomto režimu skočíte do rozjeté sezóny odrážející reálné pořadí oficiálního šampionátu. Následně se pokusíte buď držet na předních příčkách, nebo zvrátit špatně rozjetou sezónu.
  • Nová generace – Hra bude využívat výhod nového hardwaru k lepšímu vizuálnímu zpracování. Bude podporován i bezplatný upgrade, pokud přecházíte ze staré generace na novou.
  • Co se vrací? - Vrací se My Team, split-screen pro dva hráče, kratší sezóny, možnosti uzpůsobení, F2 a další funkce a obsah z předchozích ročníků.

Zdroj: Tisková zpráva

F1 2021

ps4xoneps5xsx
Electronic Arts, Codemasters
Datum vydání hry:
16. 7. 2021
Žánr:
Závodní, Simulátor, Sport
KARTA HRY
8/10

Komentáře