Gameplay a TV reklamy na The Legend of Zelda: Skyward Sword

novinka  18
Martin Šmíd, 19. 11. 2011 13:21
Včera do obchodů vtrhla hra The Legend of Zelda: Skyward Sword pro Nintendo Wii, která si zatím v recenzích odnáší samé vysoké známky. The Legend of Zelda: Skyward Sword představuje jeden z nejhlubších a nejbohatších herních zážitků, jaké kdy společnost Nintendo uvedla na trh. Na vývoji pracovalo více než 100 zaměstnanců po dobu více než 5ti let. Jak se jim jejich snažení povedlo, se můžete podívat v novince díky dlouhému gameplay traileru a několika reklamám. Určitě vám zpříjemní studený víkend. V novince si můžete přečíst některé herní vlastnosti, které nová Zelda obsahuje.

The Legend of Zelda: Skyward Sword můžete získat ve speciální limitované edici, obsahující hru, CD s vybraným orchestrálním aranžmá kultovní hudby z historie série, odehrané orchestrem The Legend of Zelda 25. anniversary Symphony a především výkonný a velmi vzácný zlatý ovladač Wii Remote Plus s logem Hylian Crest.

• Sopka Eldin a rasa Mogma: po boji s démonem, Lordem Ghirahimem v chrámu Skyview, cestuje Link k sopce Eldin, kde se setká s Mogma – novou rasou podzemních bytostí, které také prozkoumávají tuto oblast. Mogma pomáhá Linkovi procházet tímto ohnivým prostředím, radí mu a díky nim odemyká nové předměty

• Nové předměty: V okolí sopky Eldin, získá Link zcela nové předměty, včetně rukavic na kopání nebo bombového vaku, s jehož přidáním mohou hráči nově sbírat bombové květiny. Wii Remote Plus ovladač nabízí různé způsoby použití bomby, můžete je házet nebo je koulet jako bowlingové koule, dokonce i s možností rotace. Rukavice na kopání je nová položka v sérii a umožní hráčům kopat v označené oblasti a hledat tajné předměty ukryté v zemi.

• Chrám Země: V chrámu Země, musí hráči Linka udržet na obří kouli, která se valí přes moře roztavené lávy. Link zde bude také čelit Scalderovi.

• Harfa: Stejně jako v předchozích dílech Zeldy, hudba hraje důležitou roli i v tomto pokračování a je přímo integrovaná do hry. Pomocí ovladače Wii Remote Plus mohou hráči hrát na harfu celou řadu skladeb.

Zdroj: nintendoeverything.com

The Legend of Zelda: Skyward Sword

wii
Nintendo, Nintendo
Datum vydání hry:
18. 11. 2011
Žánr:
Plošinovka, Puzzle, RPG, Adventura
KARTA HRY
10/10

Komentáře