Forza Horizon tento týden dostala DLC January Recaro Car Pack

novinka  1
Martin Šmíd, 4. 1. 2013 12:45
Majitelé skvělé závodní hry Forza Horizon si od úterka mohou stahovat nový přídavek January Recaro Car Pack. Balíček kromě dalších pěti vozů obsahuje i jedno z nejrychlejších aut festivalu Horizon - Lexus LFA Nürburgring Edition 2012. Balíček je dostupný za 400 MS bodů. Majitelé Forza Horizon Season Pass si mohou stáhnout novoroční Recaro Car Pack zcela zdarma. Navíc dostanou bezplatně bonus v podobě roadsteru Pagani Zonda Cinque z roku 2009. Níže v novince si můžete přečíst, jaká přesně auta dodatek nabízí.

Lednový Recaro Car Pack obsahuje:
2012 Cadillac Escalade ESV – Velký, luxusní a libující si v okázalém stylu. Takový je nový Cadillac Escalade ESV. Pro tento vůz se parkovací místo hledá opravdu těžko.
1983 GMC Vandura G-1500 – Jde o jedno z nejvšestrannějších aut ve Forza Horizon. V případě potřeby dokáže tato dodávka posloužit i jako prostorné plátno pro malířské kreace účastníků festivalu Horizon.
2012 Lotus Exige S – Skoro čtvrt tuny navíc “přibral” model roku 2012 oproti předchozím verzím. Bylo to ale kvůli výkonnějšímu a většímu motoru V6, který díky stovce koní navíc dodává vozu mnohem větší výkon.
2012 Lexus LFA Nürburgring Edition – S pouhými padesáti kusy sériové výroby je Lexus LFA Nürburgring Edition opravdu vzácným kouskem. Speciální nastavení pro závodní tratě, více koňských sil, Recaro závodní sedačky a další jedinečné vlastnosti způsobí, že se za tímto autem ohlédne opravdu každý.
2005 Mercedes-Benz SLR – Motor o výkonu 617 koní dává tomuto Mercedesu bleskové zrychlení a opravdu velkou sílu. Tento výsledek spojení špiček v automobilovém průmyslu, jakými Mercedes – Benz a McLaren bezesporu jsou, je jedním slovem ohromující.
1995 Ford Mustang Cobra R – Důkazem obrovského závodního potenciálu tohoto vozu je, že pro jeho pořízení bylo potřeba prokázat se platnou závodní licencí. Modelu Corbra R se vyrobilo pouze 250 kusů, proto je na silnicích opravdovou raritou.

Zdroj: Tisková zpráva, Microsoft

Forza Horizon

x360
Microsoft Game Studios, Playground Games
Datum vydání hry:
26. 10. 2012
Žánr:
Závodní
KARTA HRY
9/10

Komentáře