FIFA 19 představuje systém aktivního zpracování míče

novinka  6
Martin Šmíd, 27. 7. 2018 10:09
Vývojáři ze studia EA Sports tento týden přiznali, že nový ročník FIFA nepřinese žádné revoluční změny, ale samozřejmě i tak nabídne řadu zajímavých novinek. Mezi nimi je i systém aktivního zpracování míče, který má velký vliv na samotnou hratelnost. „Nový způsob přijímání míče, pohyb s ním a jeho odehrání působí neuvěřitelně přirozeně a plynule, což přímo vybízí ke kreativnějším způsobům hraní. Vložte do každého pohybu ještě větší porci hráčovy osobnosti a využijte sadu nově nabízených možností, jak s míčem plynuleji naložit,“ říkají vývojáři. Níže se můžete podívat na doprovodný trailer a další informace.

BUĎTE KREATIVNÍ S SAZM

K podpoře větší variability při práci s míčem byla do hry přidána řada nástrojů a animací. Nyní máte k dispozici hned několik způsobů, jak prostřednictvím velice jemného prvního dotyku oklamat obránce, aby se vydali špatným směrem. Přibližte se reálnému fotbalu používáním stejných pohybů, které profesionálové jako Toni Kroos využívají k vytvoření prostoru, ošálení soupeřových zadáků nebo založení gólové akce.

Podobně jako v případě nových způsobů oklamání obránců najdete ve hře i paletu animací s nadhozením míče, které podporují větší kreativitu v útoku. Hráči mohou použít hlavu, hrudník, kolena a chodidla k nadhození míče, změně pohybu, zmatení obránců a otevření prostoru pro rychlý výpad. Stejně jako Kylian Mbappé dokáže ošálit svými triky soupeřovy obránce, i vy můžete ve FIFA 19 provádět s míčem kousky, které až doteď byly nemyslitelné, a vyzrát tak na svého protivníka.

Zásluhou tolika inovativních způsobů interakce s míčem a vyšší úrovně kontroly nad každým pohybem přibližuje systém aktivního zpracování míče hru FIFA 19 k realističnosti jako žádný jiný prvek v bohaté historii této série.

Zdroj: Tisková zpráva

FIFA 18

ps4xonensw
EA Games, EA Sports
Datum vydání hry:
29. 9. 2017
Žánr:
Sport
KARTA HRY
9/10

Komentáře