Evropské Nintendo upřesňuje hry pro náš trh

novinka  3
Martin Šmíd, 13. 9. 2011 13:12
Herní vydavatel Conquest nám nyní poslal tiskovou zprávu od Nintenda, která je zaměřená na český a slovenský trh, takže se můžeme podívat, kdy a jaké hry nás čekají. Asi nejočekávanější hrou je Super Mario 3D Land, který bude debutovat v Evropě na Nintendo 3DS 18. listopadu 2011. Mario Kart 7 bude v Evropě dostupný od 12. prosince 2011 a nabídne nový, optický first-person mod řízení, který budou hráči ovládat pomocí vestavěného gyroskopu. Hra navíc nabídne nové hratelné postavy jako Lakitu nebo Metal Maria. 30. září 2011 se také představí Nintendo 3DS v nové barvě a to v dlouho očekávané metalické červené. I díky prodejům této barvy Nintendo doufá, že se během podzimu prodá v Evropě 1 milion kusů této konzole.

Během podzimu přijde i nový systémový update, který umožní zachycovat videa ve 3D. Majitelé konzole budou moci nahrávat a dívat se na momenty z narozeninových oslav, fotbalových zápasů a nejrůznějších akcí, které si chtějí zapamatovat a zároveň je přehrávat ve 3D, samozřejmě bez nutnosti použití speciálních brýlí. Tento update zároveň nabídne nové možnosti pro ty, kteří již dosáhli výzev ve StreetPass a StreetPass Mii Plaza.

Nintendo se chystá i na příští rok, ve kterém hráče na Nintendu 3DS čekají zajímavé hry jako Mario Tennis (název není finální), nový Animal Crossing, Luigi’s Mansion, Paper Mario a nebo Kid Icarus: Uprising.
Zdroj: Tisková zpráva, Conquest

Super Mario 3D

3ds
Nintendo, Nintendo
Datum vydání hry:
18. 11. 2011
KARTA HRY
9/10

Komentáře